Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8.0 R LM OIS WR
Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8.0 R LM OIS WR
2.199,00

Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8.0 R LM OIS WR

2.199,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 733,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 48,93 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8.0 R LM OIS WR

De Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR is een supertelezoom die is ontworpen voor natuur- en wildlife fotografen. Deze lens biedt een unieke balans tussen een immens bereik en een relatief draagbaar ontwerp, waardoor het een ideale lens is om ondewerpen van veraf vast te leggen.

Stabiliteit en snelheid

 • De krachtige optische beeldstabilisatie compenseert tot vijf stops cameratrilling, waardoor het gemakkelijker wordt om scherpe beelden te maken bij opnamen uit de hand, vooral bij weinig licht.
 • Snelle en betrouwbare autofocusprestaties dankzij een lineair motorsysteem, dat ook soepele en stille scherpstelprestaties mogelijk maakt die zowel foto's als videotoepassingen ten goede komen. Dit scherpstelsysteem helpt ook om de focusademhaling sterk te verminderen.
 • Intern zoomen en intern scherpstellen behoudt de totale lengte en balans tijdens gebruik, waardoor het natuurlijker is om te gebruiken wanneer het op een cardanische kop en statief is gemonteerd of zelfs bij het fotograferen uit de hand.
 • Scherpstelknoppen op de lens voor onmiddellijke, tactiele aanpassing boven scherpstelinstellingen: schakelaar voor scherpstelbereikbegrenzer, AF-ON en AF-L-knoppen.

Optica en supertelefoto-ontwerp

 • Er zijn vier Super ED- en drie ED-elementen, die chromatische aberraties en kleurranden over het hele zoombereik aanzienlijk verminderen voor een hoge mate van helderheid en kleurnauwkeurigheid.
 • Het bescheiden maximale diafragma van f/5.6-8 helpt om een relatief draagbaar ontwerp te behouden, wat betekent dat deze lens uit de hand kan worden gebruikt en kan worden verpakt voor eenvoudiger gebruik op locatie en voor onderwerpen die niet de uiterste snelheid vereisen.
 • Deze supertelezoom biedt een brandpuntsafstandbereik van 229-914mm (in 35mm equivalent) en is geschikt voor een breed scala aan onderwerpen op afstand. Het is ook compatibel met de optionele XF 1.4x en 2x WR teleconverters, die de lens kunnen verlengen tot een verdere effectieve brandpuntsafstand van 1828mm.
 • Afgerond diafragma met negen lamellen draagt bij aan een vloeiende, cirkelvormige bokeh-kwaliteit bij gebruik van geringe scherptediepte en selectieve focuseffecten.

Duurzaam ontwerp, intuïtieve bediening

 • Als een lens die is gemaakt voor buitengebruik, heeft hij natuurlijk een uitgebreide weersafdichting om hem te beschermen tegen vocht, stof en koude temperaturen tot -10° graden.
 • Fluorcoating aan de voorkant beschermt tegen water, vet, vuil en vlekken en maakt het ook gemakkelijker om het frontelement te reinigen.
 • Draaibare statiefgondel, met afneembare voet, voor meer stabiliteit bij het fotograferen op een statief of monopod.
 • De meegeleverde zonnekap heeft een venster voor eenvoudigere aanpassing van roterende filtertypes wanneer deze op de lens zijn bevestigd.

In de doos

 • Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
 • Fujifilm FLCP-82 lensdop
 • Fujifilm achterste lensdop voor Fujifilm X-Mount lenzen
 • Zonnekap
 • Lensetui
 • Statiefgondel
Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 82
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 99 mm
Lengte 315 mm
Gewicht 1605 gram
Type lens Super tele
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 150
Maximale brandpuntsafstand (mm) 600
Lenselementen 24
Lensgroepen 17
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 5.6
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 8.0
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.24
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 240
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Lensopties Lens pouch, Statiefgondel inbegrepen, Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type FLCP-82
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8.0 R LM OIS WR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice