Fujifilm XC 35mm F/2.0 Black
Fujifilm XC 35mm F/2.0 Black
199,00

Fujifilm XC 35mm F/2.0 Black

199,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm XC 35mm F/2.0 Black

Betaalbare prime

Zoek je een betaalbaar prime objectief voor je Fujifilm X-camera? Bekijk dan zeker de Fujifilm XC 35mm f/2, een lichtsterke standaardlens met een naar full-frame omgerekend brandpunt van 52mm. De XC 35mm f/2 combineert een uitstekende beeldkwaliteit met een bescheiden formaat en gewicht.

Voor portret

Een brandpuntsafstand van 50-55mm wordt al generaties lang gebruikt voor het fotograferen van enkele of meerdere personen. Door het natuurlijk perspectef is er geen gevaar voor vertekening mits je niet heel dichtbij komt. De hoge lichtsterkte - vooral als je vergelijkt met een kitzoom - biedt de mogelijkheid om bij weing licht te kunnen werken en ook om het scherpe onderwerp tegen een onscherpe achtergrond te isoleren. Door de toepassing van een diafragma met (negen) afgeronde lamellen geniet je van een mooie bokeh oftewel onscherpte in de achtergrond.

Beeldkwaliteit

Het optische ontwerp bestaat uit negen lenselementen (in zes groepen) waaronder twee asferische elementen. De resulterende beeldkwaliteit is van hoog niveau, de scherpte loopt van hoek tot hoek, en beeldfouten zoals sferische aberratie, lichtafval, contrastverlies en vertekening zijn effectief bestreden.

Scherpstelling

De autofocus werkt met een aandrijfsysteem via een stappenmotor. De afstand wordt daardoor precies, snel en geruisloos ingesteld. De AF werkt ook met een intern scherpstelsysteem waardoor de lengte van de lens niet verandert tijdens het scherpstellen. De minimum instelafstand bedraagt 35cm, je kunt deze nog verkleinen door gebruik te maken van één of meer tussenringen of een voorzetlens.

Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 43
Lengte 58.5
Gewicht 130 gram
Type lens Standaard
Zoom/Prime Prime
Lenselementen 9
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.0
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 1.5
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 35
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm XC 35mm F/2.0 Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice