Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II Zwart
Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II Zwart
239,00

Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II Zwart

239,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 79,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II Zwart

Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II - Zwart

De Wide Conversie Lens is een hoogwaardige groothoekconverter waarmee je de beeldhoek van de Fujifilm X100F met een factor 0,8x vergroot. Hierdoor krijg je een omgerekende groothoek van 28mm. Dit is de zwarte versie voor de zwarte X100F.

De Fujifilm X100F is een compactcamera met een grote APS-C sensor, een hybride zoeker en een vast aangebouwd 23/2.0 objectief. Naar full-frame omgerekend komt dit neer op ongeveer 35mm, ideaal voor reportage- en straatfotografie. Fujifilm heeft twee hoogwaardige converters, oftewel voorzetlenzen ontwikkeld voor het verkrijgen van verschillende beeldhoeken. De WCL-X100 II is een lichte groothoekconverter die speciaal is ontwikkeld voor de X100F waardoor de geweldige beeldkwaliteit van de lens van de X100F niet wordt verminderd. De voorzetlens wordt herkend door de camera zodat de correcte kaderlijnen in de zoeker verschijnen.

Specificaties
Merk Fujifilm
Vergroting (x) 0.8
Type voorzetlens Wide
Filtermaat (mm) 49
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Wide Conversie Lens WCL-X100 II Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice