Fujifilm VG-XT4 Vertical Battery Grip voor X-T4
Fujifilm VG-XT4 Vertical Battery Grip voor X-T4
289,00

Fujifilm VG-XT4 Vertical Battery Grip voor X-T4

289,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 96,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,43 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 199,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm VG-XT4 Vertical Battery Grip voor X-T4

Veelzijdige battery grip

Zoek je meer energie en grip voor je Fujifilm X-T4? De VG-XT4 is de oplossing! Deze verticale battery grip biedt plaats voor extra accu's en hij geeft meer ruimte voor je vingers plus extra bedieningstoetsen.

Extra capaciteit en ruimte

Monteer de VG-XT4 onder je X-T4 en je kunt een of twee extra (NP-W235) accu's plaatsen. Samen met de accu in de camera heb je een enorme capaciteit waardoor je niet snel accu's hoeft te verwisselen. Een tweede voordeel is dat je meer ruimte voor je vingers hebt, vooral ideaal voor gebruikers met grote handen. Door de grotere massa van camera, lens en grip heb je ook minder last van bewegingsonscherpte.

Extra toetsen

De greep heeft een ontspanknop, focushendel, AE-L knop AF-ON knop, commandowielen, Q-knop en Fn-toetsen, waardoor je beschikt over hetzelfde gebruiksgemak en comfort als bij horizontaal fotograferen.

Weerbestendig

De VG-XT4 is specifiek ontworpen voor de X-T4 en is daarom - net zoals de camera - afgedicht tegen spatwater, zand en stof. Hij is ook bestand tegen een vriestemperatuur van -10 graden. Wel zo gemakkelijk dat je deze handig grip niet hoeft te demonteren als de omstandigheden verminderen! Dat hoeft trouwens ook niet als je de camera op een statief wilt monteren want de grip heeft een statiefaansluiting.

Specificaties
Merk Fujifilm
Geschikt voor merk Fujifilm
Model Accu NP-W235
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm VG-XT4 Vertical Battery Grip voor X-T4 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice