Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S
Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S
599,00

Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S

Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S

De VG-GFX1 is een batterijgreep met verschillende voordelen. Ten eerste kun je er veel comfortabeler mee fotograferen in de verticale opnamestand en heb je meer ruimte voor je vingers. Ten tweede verdubbel je de opnametijd door toevoeging van een extra accu.

De VG-GFX1 is speciaal ontworpen voor de GFX 50S en daardoor past hij wat betreft design en bediening naadloos aan op deze camera. Na montage heb je meteen extra ruimte voor je vingers. maar er is meer. Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je nog steeds de normale bedieningstoetsen van een camera gebruiken, maar handig is het niet. Je moet je arm in een oncomfortabele houding brengen om af te drukken en instellingen te wijzigen. Een verticale grip heeft daarom een extra set knoppen en instelwielen. Hierdoor kun je comfortabel instellen en afdrukken.

Extra energie

Een belangrijk voordeel is dat een batterijgreep extra stroom levert. In deze VG-GFX1 past een extra accu waardoor je een verdubbeling van de beschikbare energie hebt. Ideaal bij langere opnamesessies of als je accu sneller leegloopt bij lage temperaturen! Via de optioneel verkrijgbare lichtnetadapter kun je de accu opladen in de handgreep.

Specificaties
Merk Fujifilm
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Fujifilm
Model Accu NP-T125
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm VG-GFX1 Vertical Battery Grip voor GFX 50S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice