Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II Zilver
Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II Zilver
255,00

Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II Zilver

255,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 85,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 5,42 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II Zilver

Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II - Zilver

De Tele Conversie Lens TCL-X100 is een hoogwaardige groothoekconverter waarmee je de beeldhoek van de Fujifilm X100F met een factor 1,4 vergroot. Hierdoor krijg je een omgerekend brandpunt van 50mm, ongeveer overeenkomend met de vergroting van het menselijk oog. Dit is de zilverkleurige versie voor de zilverkleurige camera.

De Fujifilm X100F is een compactcamera met een grote APS-C sensor, een hybride zoeker en een vast aangebouwd 23/2.0 objectief. Naar full-frame omgerekend komt dit neer op ongeveer 35mm, ideaal voor reportage- en straatfotografie. Fujifilm heeft twee hoogwaardige converters, oftewel voorzetlenzen ontwikkeld voor het verkrijgen van verschillende beeldhoeken. De TXL-X100 II is een lichte converter die speciaal is ontwikkeld voor de X100F waardoor de geweldige beeldkwaliteit van de lens van de X100F niet wordt verminderd. De voorzetlens wordt herkend door de camera zodat de correcte kaderlijnen in de zoeker verschijnen.

Specificaties
Merk Fujifilm
Vergroting (x) 1.4
Type voorzetlens Tele
Filtermaat (mm) 67
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Tele Conversie Lens TCL-X100 II Zilver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice