Fujifilm MK 50-135mm T2.9 Cine 4K Sony E
Fujifilm MK 50-135mm T2.9 Cine 4K Sony E
4.499,00

Fujifilm MK 50-135mm T2.9 Cine 4K Sony E

4.499,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 1.499,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 100,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MK 50-135mm T2.9 Cine 4K Sony E

Hoogwaardige en compacte cinelens

De Fuji Fujinon MK 50-135/T2.9 Cine is een hoogwaardige lens voor camera's met Sony E-mount en een Super 35mm sensor. De lens beschikt over een geweldige beeldkwaliteit en een mechanisch ontwerp met instelringen voor scherpstelling, iris (lensopening) en zoom. Elke instelring heeft een universele 0.8 MOD vertanding voor het aansluiten van standaard cine-accessoires.

De scherpstelring kan over ongeveer 200° graden verdraaid worden waardoor je de scherpstelling - eventueel via een follow-focus - soepel en heel precies in kunt stellen. De instelring voor de iris is klikloos uitgevoerd zodat je hem traploos en geruisloos in kunt stellen. De iris beschikt over negen afgeronde diafragmalamellen waardoor onscherpe lichtpunten rond worden weergegeven. De 85mm frontlens maakt gebruik van de meeste matboxen mogelijk.

Lichtgewicht

De MK 50-135/T2.9 weegt slechts 980 gram, veel minder dan vergelijkbare objectieven met een vaste lichtsterkte over het gehele zoombereik. De lens is ontworpen voor camera's met Sony E-mount waardoor de afstand tussen lens en sensor klein is. De lens heeft echter een ingebouwde functie om deze afstand indien nodig aan te passen. De lens heeft een kleurweergave die identiek is aan andere Fujinon-lenzen in de HK, ZK en Xk-series, waardoor je lenzen kunt wisselen zonder optredende kleurverschillen die je later moet corrigeren. Wat betreft zoombereik sluit hij perfect aan op de Fujinon MK 18-55/T2.9.

Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Type lens Cine
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 135
Scherpstel opties Alleen handmatig
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MK 50-135mm T2.9 Cine 4K Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice