Fujifilm MHG-XT10 Handgreep voor de X-T10/X-T20 en X-T30
Fujifilm MHG-XT10 Handgreep voor de X-T10/X-T20 en X-T30
79,00

Fujifilm MHG-XT10 Handgreep voor de X-T10/X-T20 en X-T30

79,00

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MHG-XT10 Handgreep voor de X-T10/X-T20 en X-T30

De Fujifilm MHG-XT10 is een metalen handgreep voor de Fujifilm X-T10, X-T20 en X-T30. Deze biedt een optimale en comfortabele grip voor de X-T10 systeemcamera. De MHG-XT10 is gemaakt van aluminiumlegering en past perfect bij de vormgeving van de X-T10, zelfs met de grip op de camera heb je eenvoudig toegang tot de accu. Verder is de grip voorzien van een schroefdraad voor de bevestiging aan een statief.

Kenmerken

  • Speciaal voor de Fujifilm X-T10
  • Toegang tot de batterij en geheugenkaartsleuf
  • Gemaakt van aluminiumlegering
Specificaties
Merk Fujifilm
Productbeoordelingen
1 reviews
“Met deze handgreep wordt de X-T10 merkelijk beter hanteerbaar”
Beoordeling door Jor (geplaatst op 30-09-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Met deze handgreep wordt de X-T10 merkelijk beter hanteerbaar. Je hebt een betere grip op het toestel en het lijkt niet meer alsof je het gaat laten vallen met zwaardere lenzen en zo. Ook de arcaswiss is heel handig. Heel mooie kwaliteit en materialen ook. Maar het blijft toch subtiel genoeg om niet te veel af te doen van het compacte en draagbare karakter van de X-T10. Voor wie er echt een dikke DSLR greep van wil maken zijn er andere opties (metro-case bvb) met nog dikkere greep. Maar voor wie gewoon een voldoende grip wil, die tot de camera lijkt te behoren is deze een aanrader.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MHG-XT10 Handgreep voor de X-T10/X-T20 en X-T30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice