Fujifilm MHG-GFX S Handgrip voor de GFX 100S
Fujifilm MHG-GFX S Handgrip voor de GFX 100S
149,00

Fujifilm MHG-GFX S Handgrip voor de GFX 100S

149,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MHG-GFX S Handgrip voor de GFX 100S

Degelijke handgreep

De MHG-GFX S is een degelijke en comfortabele handgreep voor de Fujifilm GFX 100S. De grip biedt meer ruimte voor je vingers en een snelkoppeling voor statieven met de bekende Arca-Swiss aansluiting.

Degelijk en comfortabel

De Fujifilm MHG-GFX S is gefabriceerd van degelijk metaal waarbij de handgreep bekleed is met comfortabel rubberachtig materiaal. Door het simpel monteren van de handgreep via een schroef in de statiefaansluiting heb je meteen een betere handligging en meer ruimte voor je vingers.

Arca-Swiss compatibel

De onderkant biedt een aansluiting voor een statiefschroef, maar hij functioneert ook als een snelkoppeling voor statieven met Arca-Swiss aansluiting. Met deze aansluiting die steeds meer als standaard wordt gezien kun je de camera binnen een paar seconden op een statief monteren. De onderkant biedt ook openingen waardoor je probleemloos bij de ruimtes voor de accu en de geheugenkaart kunt komen.

Specificaties
Merk Fujifilm
Type subcategorie Camera
Geschikt voor merk Fujifilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MHG-GFX S Handgrip voor de GFX 100S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice