Fujifilm MCEX-11 Tussenring
Fujifilm MCEX-11 Tussenring
74,95

Fujifilm MCEX-11 Tussenring

74,95

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 24,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MCEX-11 Tussenring

Fuji MCEX-11 tussenring - macro ring met X-vatting


Macro tussenring voor Fuji systeemcamera met X-Mount

Maak prachtige macrofoto's met je gewone Fuji objectieven. Bevestig een MCEX tussenring tussen je lens en systeem camera en je kunt aan de slag met macrofotografie, zonder dat je daarbij nieuw macrolenzen hoeft aan te schaffen.


Met een tussenring kun je dichterbij je onderwerp komen, de minimale scherpstelafstand wordt kleiner, zonder dat je daarbij verliest aan beeldkwaliteit. Je kunt meerdere ringen op elkaar plaatsen. Als je meerdere ringen gaat stacken, kun je steeds dichter op je onderwerp komen.

De Fuji MCEX tussenringen zijn gemaakt van metaal en bevatten contactpunten die volledige informatie doorgeven tussen objectief en camera body. De autofocus en diafragmaring blijven dus zonder problemen werken.

Kenmerken

  • Dikte 11mm
Specificaties
Merk Fujifilm
Dikte tussenringen 11 mm
Aantal tussenringen 1
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het vergroot de beeld iets, maar niet geweldig veel”
Beoordeling door Tino (geplaatst op 28-01-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het vergroot de beeld iets, maar niet geweldig veel. Het is wel interessant om met meerdere tussenringen te gebruiken, waardoor het effect versterkt wordt.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MCEX-11 Tussenring of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice