Fujifilm Instax Wide Colorfilm Glossy 10x2 pak
Fujifilm Instax Wide Colorfilm Glossy 10x2 pak
20,95

Fujifilm Instax Wide Colorfilm Glossy 10x2 pak

20,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Instax Wide Colorfilm Glossy 10x2 pak

Het Fuji Instax Colorfilm Glossy 10x2 pak bestaat uit 20 vellen fotopapier voor de Fujifilm Instax 210 en 300. De print is 10,8 bij 8,6 cm, inclusief de welbekende witte rand waar je de ruimte hebt om zelf een leuke tekst toe te voegen. De afbeelding zelf is 9,9 bij 6,2 cm groot.


Instant camera's

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en verdwijnen veelal ergens op je computer. Sommige foto's deel je wellicht via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een instant camera print je jouw foto direct af en heb je een tastbare herrinering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!


Een graag geziene gast

Een instant camera zal ook wonderen doen voor jouw sociale leven, want iedereen wil ineens met je op de foto. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden ook een echte tastbare herrinering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort kadootje te overhandigen. Het heeft toch tegenwoordig iets speciaals om een foto vast te kunnen houden!

Specificaties
Merk Fujifilm
Instant filmtype Fujifilm Instax Wide
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is gewoon normaal glanzend”
Beoordeling door Peter (geplaatst op 29-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is gewoon normaal glanzend.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Instax Wide Colorfilm Glossy 10x2 pak of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice