Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR
Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR
1.799,00

Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR

1.799,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 599,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 40,03 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR

Prime groothoek voor GF

De Fujinon GF 45/2.8 R WR is een prime groothoeklens voor het GF-middenformaatsysteem van Fujifilm. Deze lens heeft bij gebruik op de GFX 50S een brandpunt van 36mm als je het met full frame vergelijkt. De GF 45/2.8 is net zoals de camera bestand tegen spatwater, stof en zand waardoor je hem altijd, ongeacht het weer of de omstandigheden kunt gebruiken.

Hoogwaardig optisch ontwerp

Vergeleken met conventionele lenzen voor middenformaat is de Fujinon GF 45/2.8 R WR compact en licht waardoor je hem niet snel thuis zult laten. Ondanks de bescheiden afmetingen zijn de prestaties van deze prime lens uitstekend. Door toepassing van een hoogwaardig ontwerp met onder meer twee elementen van ED-glas en een asferisch geslepen element is de beeldscherpte van een hoog niveau, terwijl lensfouten geminimaliseerd zijn. De lens beschikt over een inwendig scherpstelsysteem met zes lenselementen waardoor aberraties worden geëlimineerd. De geavanceerde Nano GI coating zorgt er voor dat overstraling en nevenbeelden zelfs bij sterk tegen- of zijlicht vrijwel niet voorkomen.

Effectief afgedicht

De GF 45/2.8 is voorzien van niet minder dan tien rubber afdichtingen op cruciale plaatsen. Hierdoor is de lens beschermd tegen spat- en regenwater, stof en zand. De lens heeft ook geen problemen met lage temperaturen tot -10°C onder nul, zodat je ook 's winters kunt blijven fotograferen. Door de toepassing van een diafragma met negen afgeronde lamellen worden lichtpunten in de onscherpe achtergrond rond weergegeven waardoor een mooie bokeh ontstaat. Als je de diafragmaring naar de vergrendelbare C-positie draait kun je de lensopening vanaf het voorste of het achterste instelwiel van de camera instellen. De diafragmaring heeft ook een vergrendelbare A-stand.

Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Middenformaat (G)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 62
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 84 mm
Lengte 88 mm
Gewicht 490 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 45
Maximale brandpuntsafstand (mm) 45
Lenselementen 11
Lensgroepen 8
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.14
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 45
Geschikt voor type sensor Middenformaat
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice