Fujifilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR
Fujifilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR
2.950,00

Fujifilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR

2.950,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 983,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 65,64 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR

Fuji GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR - Hoogwaardige middenformaat tele

De Fujinon GF 250/4.0 R LM OIS WR is een relatief lichtsterke telelens voor de Fujifilm GFX middenformaat systeemcamera. Door het hoogwaardige optische systeem is de beeldkwaliteit zeer hoog. De ingebouwde beeldstabilisatie verhindert bewegingsonscherpte en door de effectieve afdichtingen is deze lens bestand tegen spatwater, stof en zand.

Ideaal voor portret en mode

Omgerekend naar full-frame heeft de GF 250/4.0 een brandpunt van 198mm, ideaal voor het maken van onder meer portret- en modefoto's. Het optisch ontwerp bestaat uit 16 lenselementen waaronder een Super ED element en twee ED-elementen, hierdoor is de beeldscherpte hoog van hoek tot hoek en worden beeldfouten zoals chromatische aberratie en kleurschifting gecorrigeerd.

Vijf stops stabilisatie

De optische beeldstabilisatie biedt een voordeel van maar liefst vijf stops, dat wil dus zeggen dat je met een vijf stops langere sluitertijd kunt fotograferen zonder gevaar voor trilling. Samen met de bescheiden afmetingen en gewicht van de GFX kun je hierdoor vaak uit de hand fotograferen en dat geeft natuurlijk veel vrijheid.

Veelzijdige scherpstelling

Door toepassing van een lineaire scherpstelmotor is de automatische scherpstelling ultrasnel en precies. Tijdens het uitschakelen van de lens wordt de motor en daarmee de ingestelde afstand vergrendeld. De interne scherpstelling zorgt er voor dat de lengte niet verandert tijdens het scherpstellen. De GF 250/4.0 is uitgerust met verschillende handige toetsen voor het beperken van het scherpstelbereik, het vergrendelen van de afstand en het via de Focus Preset modus in het geheugen opslaan van een bepaalde afstand.

Extra's

De lens is op maar liefst 18 verschillende plaatsen afgedicht tegen regen, sneeuw, zand en stof. Hierdoor kun je ook door blijven werken in een stoffige of vochtige omgeving of als het weer omslaat. In combinatie met de optioneel verkrijgbare 1,4 extender wordt het brandpunt zonder kwaliteitsverlies vergroot naar 350mm, omgerekend is dat 277mm.

Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Middenformaat (G)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 82
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 108 mm
Lengte 203 mm
Gewicht 1425 gram
Type lens Tele
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 250
Maximale brandpuntsafstand (mm) 250
Lenselementen 16
Lensgroepen 10
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4.0
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4.0
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.22
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 140
Geschikt voor type sensor Middenformaat
Lensopties Statiefgondel inbegrepen, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice