Fujifilm GF 110mm f/5.6 Tilt Shift Macro
Fujifilm GF 110mm f/5.6 Tilt Shift Macro
3.999,00

Fujifilm GF 110mm f/5.6 Tilt Shift Macro

3.999,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 1.333,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 88,98 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm GF 110mm f/5.6 Tilt Shift Macro

De GF110mm f/5.6 T/S Macro is een veelzijdig mid-telefoto tilt-shift macro-objectief met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 110 mm, wat overeenkomt met 87 mm in het 35 mm filmformaat. Dit objectief biedt niet alleen verbluffende prestaties maar ook totale creatieve controle. Met een maximale reproductieverhouding van 0,5x en een uitstekende onderdrukking van verschillende soorten aberratie, waaronder vervorming, laterale chromatische aberratie en axiale chromatische aberratie, levert het haarscherpe beeldresolutie.

Volledige Creatieve Vrijheid

Dit objectief is de ideale keuze voor commerciële fotografie, stilleven, reproductie, en productfotografie, en biedt fotografen de vrijheid om de focuspositie van hun onderwerp in close-up volledig te controleren. Dankzij de tilt-functie kun je de optische as kantelen en met de shift-functie verplaats je de optische as parallel. Hiermee kun je bewust spelen met scherptediepte en perspectief, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het draaimechanisme stelt je in staat om de kantel- en verschuivingsrichtingen naar elke hoek aan te passen, zonder in te boeten aan beeldkwaliteit. Het is de perfecte metgezel voor het Fujifilm GFX-systeem.

Optimaal Optisch Ontwerp

Dit objectief bestaat uit 11 lenselementen verdeeld over negen groepen, met inbegrip van één asferisch element en twee ED-elementen. Het asferische element onderdrukt comatische aberratie en veldkromming, terwijl de ED-elementen axiale chromatische aberratie minimaliseren. Daarnaast elimineert deze configuratie vervorming en laterale chromatische aberratie, zodat je kunt genieten van scherpte van rand tot rand. De maximale vergrotingsverhouding van 0,5x maakt close-upfotografie een plezierige ervaring, vooral handig in commerciële fotografie voor onderwerpen zoals stillevens en productfotografie.

Precieze Controle Over Je Compositie

Met een kantelhoek van ±10° en een verschuiving van ±15 mm, kun je het scherpstelvlak en het perspectief nauwkeurig aanpassen aan jouw visie. De draaibeweging om de kantel- en verschuifrichtingen binnen een hoek van ±90° te wijzigen, wordt gecombineerd met de draaibeweging van de T/S waarbij de hoek van de kantelrichting en de richting van de verschuiving kan worden aangepast. Dit kan van loodrecht tot parallel binnen 0°- 90°. Een ingebouwde sensor detecteert de mate van verschuiving en draaiing, wat direct beschikbaar is in de Live View-weergave op de camera en kan worden opgenomen in de EXIF-gegevens voor gebruik tijdens RAW-verwerking.

Compact en Gebruiksvriendelijk

Dit objectief, met een lengte van 149 mm en een gewicht van 1.255 gram, biedt een uitstekende balans tussen draagbaarheid en prestaties. De filtermaat heeft een doorsnede van 72 mm. Het frontfocus scherpstelsysteem houdt de algehele grootte van het objectief compact en zorgt voor een optimale balans op je camera. Het ontwerp en de bedieningselementen zijn zorgvuldig doordacht, zodat je moeiteloos kunt fotograferen, zelfs gedurende lange sessies.

Kenmerken

  • Brandpuntsafstand: 110 mm
  • Maximale reproductieverhouding: 0,5x
  • Kantelhoek: ±10°
  • Verschuivingsbereik: ±15 mm
  • Optische as kan in elke richting worden aangepast
  • Compact ontwerp met een lengte van 149 mm
  • Ingebouwde sensor voor precisiecontrole
  • Filtermaat: 72 mm
Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Middenformaat (G)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Diameter/doorsnede 95 mm
Lengte 149 mm
Gewicht 1255 gram
Type lens Macro, Tele, Tilt shift
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 110
Maximale brandpuntsafstand (mm) 110
Lenselementen 11
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 5.6
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 5.6
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.5
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 43
Geschikt voor type sensor Middenformaat
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm GF 110mm f/5.6 Tilt Shift Macro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice