Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235
Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235
65,95

Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235

65,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 21,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235

Vergroot je laadefficiëntie met deze Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader, waarmee je tegelijkertijd 2 NP-W235 li-ion accu's oplaadt. Het geïntegreerde (verlichte) scherm laat zien hoeveel procent de batterijen al zijn opgeladen. Opladen doe je door middel van een USB-kabel. De lader is voorzien van een Type C-poort.

Belangrijkste kenmerken van de Fujifilm BC-W235 Dubbel Lader voor NP-W235 batterij

  • Dubbellader voor twee NP-W235 batterijen
  • Geschikt voor Fujifilm X-T4
  • Verlicht scherm met daarop het batterijpercentage
  • USB-C poort
Specificaties
Merk Fujifilm
Geschikt voor merk Fujifilm
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Voor aantal accu's 2
Universele lader Nee
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom, USB-voeding
Model Accu NP-W235
Productbeoordelingen
1 reviews
“Robuuste, handige en snelle lader.”
Beoordeling door Karin Jongeneel (geplaatst op 31-07-2022)
Prestatie
Design
Kwaliteit
IK heb sinds kort de fujifilm XT-4 en bij de camera zit geen lader, alleen een (USB-C + netwerk) snoer. Helaas, ik vind het niet prettig om de batterij in mijn camera op te laden. Wel jammer dat fujifilm geen lader levert, bij zo'n dure camera.
IK had ook een universele lader om de batterij op te laden, maar ik vond dat erg traag gaan. Ik heb daarom de Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235 aangeschaft.
Wel prijzig, maar het is het geld zeker waard. Prachtige sterke dubbellader. Je moet wel het snoer van je fujifilm camera gebruiken want er zit geen snoer bij de lader in de doos. Aansluiting van de lader is USB-C zodat je de lader ook aan een pc/ powerbank kan aansluiten. De lader voelt zeer robuust aan. Makkelijk met verlicht scherm met daarop het batterijpercentage.
Het laden ging erg snel. Ik ben er erg blij mee. En cameraland heeft het zoals altijd, goed verzorgd, en netjes ingepakt en de volgende dag in huis.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm BC-W235 Externe Dubbel Lader NP-W235 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice