Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR +  XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter
Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR + XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter
5.999,00

Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR + XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter

5.999,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR + XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter

Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR objectief + XF 1.4x F2 TC WR Teleconverter

De Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR is een professionele telelens voor Fujifilm X-camera's. De lens heeft verschillende opvallende kenmerken zoals een hoge lichtsterkte, een snelle scherpstelling en een optische beeldstabilisatie met een theoretisch voordeel van maar liefst 5 stops. Bijzonder is ook dat Fujifilm meteen een 1.4x extender meelevert.

Professionele beeldkwaliteit

Door het optische ontwerp met 19 lenselementen inclusief een Super ED element met een grote diameter en twee ED elementen met een grote diameter is de beeldkwaliteit van professioneel niveau. De scherpte is al hoog bij de grootste opening terwijl lensfouten zoals chromatische aberratie is geminimaliseerd. Door de hoge lichtsterkte, de mooie bokeh en de brandpuntsafstand van (naar full-frame) omgerekend 300mm is de XF 200mm f/2.0 ideaal voor sport-, wildlife en vogelfotografie. Door gebruik van de meegeleverde hoogwaardige 1.4x extender krijg je een brandpuntsafstand van 280mm (omgerekend: 420mm).

Snel en stabiel

De scherpte wordt razendsnel en precies ingesteld door de AF met lineaire instelmotoren. Bij gebruik van de nieuwe Focus Preset functie stelt de camera snel scherp op een van te voren vastgestelde positie. Als je de camera uitschakelt vergrendelt de lens de scherpstelmotoren waardoor ze niet kunnen bewegen. De XF 200/2.0 beschikt over een stabilisatiesysteem dat (in samenwerking met de camera) automatisch op het onderwerp en de situatie reageert. Je kunt met een 5 stops lagere sluitertijd werken, waardoor je ook bij minder licht en soms zelfs zonder statief kunt fotograferen en filmen.

Degelijk, licht en weerbestendig

De XF 200mm f/2.0 is voorzien van een degelijke maar lichte behuizing van een magnesiumlegering zodat hij tegen een stootje kan. Gebruik bij lage temperaturen van minimaal -10 graden is geen enkel probleem. De lens is verder voorzien van een weerbestendige afwerking waarbij afdichtingen op 17 plaatsen zijn gebruikt.

Specificaties
Merk Fujifilm
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 105
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 122 mm
Lengte 205 mm
Gewicht 2265 gram
Type lens Tele
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 200
Maximale brandpuntsafstand (mm) 200
Lenselementen 19
Lensgroepen 14
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.0
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.0
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.12
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 180
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Lensopties Statiefgondel inbegrepen, Zonnekap inbegrepen
Statiefgondel type Arca-Swiss
Productbeoordelingen
1 reviews
“Lichtsterk, Supersnel, Compromisloos en alles wat je van dit Pro objectief kan en mag verwachten.”
Beoordeling door Eric - Fuji expert bij Cameraland (geplaatst op 20-11-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Mocht dit objectief gebruiken tijdens onze trip in Botswana en zowel de prestaties en de kwaliteit zin super voor toch een redelijk compact objectief. Door de hoge lichtsterkte is deze supersnel en zorgt voor een zeer prettige onscherpte.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR + XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Fujifilm XF 200mm f/2.0 R LM OIS WR + XF 1.4x TC F2 WR Teleconverter

Door Lars Polder op 3 oktober 2018

Als je cameramerken met kleuren verbindt, dan is Canon rood en Nikon geel. En Fujifilm? Groen, sinds jaar en dag. Ed besluit te onderzoeken of het hem lukt groen te gaan. Dus hij wil onder meer testen of het merk dat vaak wordt gekozen door straat- e...

Lees meer