Focus op Fotografie: Perfect belichten
Focus op Fotografie: Perfect belichten
34,99

Focus op Fotografie: Perfect belichten

34,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op Fotografie: Perfect belichten

Heb jij wel eens een foto die niet goed belicht is? Of weet je niet goed hoe je een foto die niet goed belicht is moet corrigeren? Dan is dit boek ideaal voor jou. Je leert de relatie tussen diafragma, sluitertijd en ISO en hoe je ze helemaal naar je hand kunt zetten om perfect belichte foto’s te krijgen.

Professioneel fotograaf en docent Nando Harmsen vertelt je alles over hoe het licht gemeten kan worden en hoe je de belichting daar het beste op aanpast. Met behulp van veel afbeeldingen en tekeningen laat hij je zien hoe je een belichting kunt beoordelen en manipuleren. Je krijgt de informatie om de belichting precies te krijgen zoals je wilt. Je leert de beste instellingen van je camera, hoe je werkt met de belichtingsdriehoek, hoe je het histogram gebruikt en hoe je in alle lichtsituaties een perfect belichte foto kunt krijgen. Alles wordt in heldere bewoordingen uitgelegd, met behulp van veel adembenemende foto’s, voorbeelden, grafieken en diagrammen. Elk deel wordt afgesloten met een aantal opdrachten om zelf aan de slag te gaan.

Over Nando Harmsen

Nando Harmsen fotografeert vanaf zijn tiende en maakte van zijn hobby zijn werk. Hij fotografeerde feesten en partijen, huwelijken, modeshows en concerten. Een tijd lang was hij een van de huisfotografen van het voormalige jongerencentrum de Effenaar in Eindhoven. Zijn eigen stijl op het gebied van de concertfotografie, landschapsfotografie en huwelijksfotografie heeft geleid tot veel publicaties en exposities in zowel binnenland als buitenland.

Natuurfotografie is zijn grootste passie: heerlijk in de bossen achter het huis rondstruinen om alles te fotograferen; van landschap tot vogels en herten, van paddenstoelen tot de koeien in de weilanden. Daarnaast schrijft hij artikelen voor de online fotoacademie Photofacts Academy en geeft daar ook les.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 184
Uitvoering Paperback
Auteur Nando Harmsen
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op Fotografie: Perfect belichten of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice