Falcon Eyes Radio Trigger Set RF-DD2.4 op AAA-Batterij
Falcon Eyes Radio Trigger Set RF-DD2.4 op AAA-Batterij
39,95

Falcon Eyes Radio Trigger Set RF-DD2.4 op AAA-Batterij

39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcon Eyes Radio Trigger Set RF-DD2.4 op AAA-Batterij

De Falcon Eyes draadloze trigger set RF-DD2.4 is een ideale en voordelige manier om uw studioflitser draadloos aan te sturen. Je steekt de ontvanger in de synchronisatie-ingang van de flitser. Schuif de zender op de spiegelreflexcamera en de set is klaar voor gebruik.

Toepassing RF-DD2.4

Het draadloos aansturen gaat middels een 2.4GHz radio-frequentie tussen zender en ontvanger, dus als fotograaf heb jij 100% vrije bewegingsruimte en het geheel flitst altijd (het signaal gaat 360 graden). De set heeft 16 instelbare kanalen voor het draadloze signaal. Het maximale draadloze bereik is 100 meter. Door middel van de 3,5 mm Jack plug adapter kan de ontvanger ook aangesloten worden op een flitser met een 3,5 mm synchronisatie ingang. De ontvanger werkt op twee AAA batterijen (niet meegeleverd), deze zijn makkelijk te vervangen door het schuifkapje bovenop de ontvanger. De knoopcel batterij in de zender is ook eenvoudig zelf te vervangen.

Bovenop de zender zit een hotshoe aansluiting, waarop verschillende andere accessoires (bijvoorbeeld een externe flitser) gezet kunnen worden. Deze hotshoe aansluiting bovenop de zender geeft geen TTL signaal door. Daarnaast heeft de zender een 2.5mm synchronisatie kabel ingang, hiermee kan de RF-DD2.4 door middel van een synchronisatie kabel (zie "Optionele Accessoires") ook verbonden worden met camera's zonder hotshoe maar met een x-contact aansluiting.

Opvolger RF-DD4

De RF-DD2.4 is de opvolger van de RF-DD4 en werkt op een 2.4GHz frequentie, in plaats van 433MHz. Deze communiceert daardoor helaas niet met de oude RF-DD4 versie, dit geldt zowel voor de zender als de ontvanger.

Let op: de RF-DD2.4 werkt op bijna alle spiegelreflexcamera's, echter bij Sony/Minolta camera's heb je de HS-25Sa hotshoe adapter nodig. Voor de nieuwe Sony MI hotshoe kun je gebruik maken van de Travor HC-511 adapter. Beide adapters zijn te vinden bij de optionele accessoires. De RF-DD4 werkt niet in combinatie met de Canon EOS 80D.

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Aansluitingen 6.3mm plug
Type display Geen display aanwezig
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing
Kanalen 16
Groepen 16
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Set
X-syncsnelheid (sec) 1/800
Geschikt voor cameramerk Samsung
Bevestiging Hotshoe
Afstandsbediening voor camera Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcon Eyes Radio Trigger Set RF-DD2.4 op AAA-Batterij of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice