Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V
Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V
464,00

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V

464,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 154,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,39 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V

De Falcon Eyes SO-68TDX II (ofwel de SO-68TD in een modern jasje) is een bi-color LED-lamp met extreem zacht licht en instelbare thema-effecten. De SO-68TDX II heeft een vermogen van 68 Watt en is 60 cm in doorsnee. Het licht wordt in één zachte waas uitgestraald, waardoor de individuele LED-lampjes niet zichtbaar zijn.

Om het licht optimaal in te stellen kun je gebruikmaken van een aantal handige functies. Zo kun je de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). Ook kun je traploos meer of minder vermogen toevoegen. Daarnaast kun je met de SO-68TDX II thema-effecten gebruiken, om tal van situaties levensecht na te bootsen. Je kunt de Sophiez-lamp gebruiken via netstroom, maar ook met behulp van een optioneel verkrijgbare V-mount accu. Bij deze lamp wordt standaard een adapter meegeleverd, waardoor het dus ook mogelijk is om de LED-lamp middels twee NP-F accu’s te gebruiken. De lamp is voorzien van een universele spigotaansluiting, waardoor deze op ieder gangbaar lampstatief past. Aan de zijkanten is de lamp voorzien van scharnierpunten, waardoor je de lamp in vrijwel iedere hoek kunt verstellen.

Wat betekent TDX II?

De SO-68TDX II (TDX versie 2) kun je zien als een upgrade/re-style van de SO-68TD. Wat is er veranderd? Je kunt naast de bekende functionaliteiten nu ook gebruikmaken van 9 thema-effecten, zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht. Dit biedt dus nog meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld video-opnames. Tevens is het bedieningsmenu veranderd waarmee je de instellingen - zoals kleurtemperatuur - van de lamp bepaalt. Om de SO-68TDX II op afstand te bedienen heb je de RC-5B afstandsbediening nodig (zie optionele accessoires). Heb je nog de reguliere SO-68TD? Dan stuur je de lamp aan met behulp van de Falcon Eyes RC-6. Om meerdere TDX-lampen centraal te bedienen maakt je nu gebruik van DMX, of dus van de afstandsbediening.

Toepassing Falcon Eyes Sophiez SO-68TDX II

De SO-68TDX II is een geschikte accessoire bij foto- en video-opnames in jouw studio, maar ook op locatie. Je kunt de LED-lamp vanwege het zachte, comfortabele licht en de ronde vorm bijvoorbeeld goed gebruiken bij portretfotografie. Bovendien zie je, in tegenstelling tot flitslicht, al van tevoren welk effect het licht op het onderwerp zal hebben. Het zachte, wijdverspreide licht (65 graden) zorgt daarbij voor een natuurlijke weergave van het onderwerp.

In de doos

  • Falcon Eyes LED Lamp Sophiez SO-68TDX II (voorheen SO-68TD)
  • Stroomkabel
  • Draagtas
  • Antenne
  • V-mount naar NP-F adapter
  • Gebruiksaanwijzing
  • Verpakking
Specificaties
Merk Falcon Eyes
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Accessoire
Lichtbron LED
Soort lamp Paneel
CRI 95
Lux 5920
Vermogen (Watt) 68
Kleurtemperatuur min (K) 3000
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 100
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Aantal accu slots 1
Verlichtingshoek vast of variabel Variabel
Verlichtingshoek (graden) 180
Verlichtingshoek min (graden) 120
Verlichtingshoek max (graden) 180
Afstandsbediening Radiografisch
Aantal lampen per kop 360
Accessoires Overige
Aansluitingen XLR 3 Pin
Lengte 68.5 cm
Breedte 67 cm
Diepte 6.5 cm
Gewicht 4.1 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TD op 230V of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice