Falcon Eyes Achtergrond Support B-3W voor 3 rollen
Falcon Eyes Achtergrond Support B-3W voor 3 rollen
59,95

Falcon Eyes Achtergrond Support B-3W voor 3 rollen

59,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcon Eyes Achtergrond Support B-3W voor 3 rollen

Deze Falcon Eyes Achtergrond Support is een universeel ophangsysteem voor het ophangen en wisselen van maximaal drie achtergronden. De houder is gemakkelijk aan de muur of het plafond te monteren, waarna je de rollen kunt plaatsen. De rolhouder kun je in een buis of koker van de achtergrondrol plaatsen en aandraaien. Hierdoor zet de houder uit en komt een goede bevestiging tot stand. Door middel van de meegeleverde kettingen kun je gemakkelijk van rollen wisselen. Er worden twee rolhouders geleverd. Bij de rolhouder zonder ketting vind je een draaiknop waarmee je kunt instellen hoe licht of zwaar het papier afrolt.

Dit systeem is op elke gewenste breedte van elkaar te plaatsen en kan tot minimaal 10 cm van het plafond worden bevestigd. De meegeleverde geleiders zorgen ervoor dat de kettingen netjes op hun plaats blijven hangen.

In combinatie met 4 x CL22 is dit ophangsysteem ook op een lampstatief te monteren. Hiervoor kun je het beste gebruik maken van de Statief Montageset, waardoor het geheel stevig vast zit aan het statief.

De beugels zijn 32 cm hoog en max. 21 cm diep en hebben een maximale doorsnee van 7cm. Kettingen zijn 1.70 lang (dubbel). De rolhouders steken 12 cm uit buiten de rol. Het systeem is niet geschikt voor de rollen van 3.56 m.

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Type achtergrond Achtergrondsysteem
Soort achtergrond Wand
Achtergrondinvulling Egaal
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg praktisch omdat je toch niet altijd dezelfde achtergrond gebruikt”
Beoordeling door Steven (geplaatst op 03-08-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg praktisch omdat je toch niet altijd dezelfde achtergrond gebruikt. Ik wil variatie met fotograferen en dan is het handig dat er 3 op kunnen en dat het altijd paraat is.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcon Eyes Achtergrond Support B-3W voor 3 rollen of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice