Falcam F22 Quick Release Kit (Plate & Base) 2531
Falcam F22 Quick Release Kit (Plate & Base) 2531
31,99

Falcam F22 Quick Release Kit (Plate & Base) 2531

31,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcam F22 Quick Release Kit (Plate & Base) 2531

Deze F22 Quick Release Bundel van Falcam biedt je een complete quick release set om te integreren met jouw camera montagesysteem. Zowel de basis als de plaat zijn compatibel met andere Falcam F22-accessoires en zijn gemaakt van een aluminiumlegering. Een 1/4"-20 schroef wordt in de onderkant van uw camera gestoken en een 1/4"-20 schroefdraad kan het systeem op een statief of een andere houder bevestigen.

Falcam F22 Basic snelkoppelingsplaat

Deze F22 Basic Quick Release Plate van Falcam integreert een standaard quick release plaat in jouw camera voor gebruik met andere F22 quick release bodemplaten voor een efficiënte overgang tussen bevestigingsmiddelen. De plaat heeft een vaste 1/4"-20 schroef om jouw camera vast te zetten. Rubberen vulling op de plaat voorkomt krassen op het oppervlak van de camera. Dankzij twee positioneringspennen kan de plaat steviger worden geïnstalleerd op de steun van jouw keuze.

Falcam F22 montagevoet met snelsluiting

Deze F22 Basic Quick Release Mounting Base van Falcam integreert een standaard quick release montagebasis in jouw versnellingsconfiguratie voor een efficiënte overgang tussen montageapparaten. De montagebasis heeft één 1/4"-20 schroefdraad voor bevestiging aan een statief of cardanische ophanging en een ontgrendeling met één knop. Gebruik met de apart verkrijgbare snelkoppelingsplaat zorgt voor een naadloze overgang van handheld- naar gemonteerde opnamen. De constructie van aluminiumlegering zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

Specificaties
Merk Falcam
Soort statief product Statiefonderdeel
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppeling
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcam F22 Quick Release Kit (Plate & Base) 2531 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice