Duuren Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?
Duuren Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?
34,99

Duuren Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?

34,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?

Scott Kelby, de bestverkopende auteur over fotografische technieken ter wereld, heeft iets geheel nieuws bedacht – een boek dat je helpt om direct resultaat te bereiken in Photoshop. Je krijgt snel antwoord en je bent in no-time aan de slag met het bewerken van afbeeldingen in Photoshop.
Dankzij het populaire Creative Cloud-fotografielidmaatschap van Adobe – dat toegang geeft tot zowel Photoshop als Lightroom – kunnen fotografen de kracht van Lightroom verder uitbreiden door over te stappen naar Photoshop, om daar dingen te doen die in Lightroom niet mogelijk zijn (of die in Photoshop sneller, gemakkelijker of beter gaan). Omdat Photoshop zo krachtig is, is het vaak moeilijk om de juiste functie te vinden. Het zal vaak gebeuren dat je iets in Photoshop wilt of moet doen, maar dat het, omdat de gezochte functie ergens diep verborgen zit, bijna onmogelijk is om te achterhalen hoe je dat moet doen, terwijl je zeker weet dat het kan in Photoshop! En uiteindelijk wil je weer snel door met je afbeeldingen. Precies daarvoor is dit boek geschreven: om je snel naar de juiste techniek, instelling, menuopdracht of informatie te loodsen die je nu nodig hebt.

Zo werkt het: als je iets specifieks wilt doen open je het desbetreffende hoofdstuk (over lagen, afdrukken, problemen oplossen, speciale effecten enzovoort), je zoekt op wat je wilt doen (dat is eenvoudig; elke pagina behandelt slechts één onderwerp) en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt, alsof hij naast je zit. Op die manier kun je snel weer aan de slag. Dit is dus geen boek vol theorie, verwarrend jargon of complexe stappenlijstjes.

Dit boek laat je zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Dit boek wordt je vaste gids voor wanneer je aan de slag gaat met Photoshop, en het is een verademing om al die hulp onder handbereik te hebben.

280 pagina's
Auteur(s): Scott Kelby
ISBN: 978-90-5940-934-7

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking, Camera's, Fotografie
Aantal pagina's 300
Uitvoering Paperback
Auteur Scott Kelby
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice