DJI Osmo Action Road Cycling Accessory Kit
DJI Osmo Action Road Cycling Accessory Kit
79,00

DJI Osmo Action Road Cycling Accessory Kit

79,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 26,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Osmo Action Road Cycling Accessory Kit

Rust je Osmo Action 3 of Action 4 uit met alle montagehulpmiddelen die je nodig hebt voor dynamische opnamen voor mountainbiken of trailrijden met deze Osmo Action-fietsaccessoireset van DJI. De kit bevat een Bike Seat Rail Mount, 360° Polsband en Mini Handlebar Mount. Elk accessoire heeft een 3-voudige bevestiging om de meegeleverde snelkoppelingsadapter aan je fiets te bevestigen. Gebruik de vergrendelingsschroef om je camera op zijn plaats te houden en eerste-persoons POV opnamen te maken tijdens je volgende fietsavontuur.

DJI Osmo Action Bike Seat Rail Mount

Bevestig deze DJI Osmo Action Bike Seat Mount aan de onderkant van je fietszadel en maak opnamen van je vrienden achter je op het parcours. De houder wordt met de meegeleverde inbussleutel bevestigd aan de rail aan de onderkant van je fietszadel. Hij is voorzien van een 3-voudige bevestiging voor je DJI Osmo Action-serie camera en een borgschroef om hem stevig vast te zetten.

DJI Osmo Action Mini Handlebar Mount

Film je woon-werkverkeer op de fiets of je volgende trailavontuur met deze DJI Osmo Action Mini Handlebar Mount en je Action 3- of Action 4-camera. De snelkoppelingsadapter op het apparaat zet je actiecamera vast en de kogelkop kan 360° worden versteld voor de perfecte hoek. Met de stuurklem bevestig je de houder aan je fiets.

DJI Osmo Action 360° Wrist Strap

Met de Osmo Action 360° Wrist Strap van DJI kun je handsfree blijven terwijl je opnamen maakt met je Osmo Action 3 of 4 camera tijdens activiteiten zoals bergbeklimmen, surfen of zwemmen. Het bandje wordt met klittenband om je pols bevestigd. Bevestig je actiecamera op de band met de snelkoppelingsclip. Een kogelgewricht aan de onderkant van de clip kan 360° worden gedraaid en gekanteld voor de beste hoek.

Specificaties
Merk DJI
Soort Mount
Type mount Body en draagbare mounts, Overige mounts, Stuur- stang- en paal mounts
Geschikt voor merk DJI
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Osmo Action Road Cycling Accessory Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice