DJI Mavic 3 Pro met DJI RC Smart Controller
DJI Mavic 3 Pro met DJI RC Smart Controller
2.099,00

DJI Mavic 3 Pro met DJI RC Smart Controller

2.099,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 699,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 46,70 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Mavic 3 Pro met DJI RC Smart Controller

De DJI Mavic 3 Pro is een drone met krachtige vliegprestaties en next-level beeldprestaties. Het drievoudige camerasysteem van de Mavic 3 Pro is een grote stap in de drone-wereld door de behuizing van drie sensoren en lenzen met verschillende brandpuntsafstanden. Uitgerust met een Hasselblad-camera en dubbele telecamera's is de Mavic 3 Pro een drone die nieuwe opnameperspectieven mogelijk maakt, waardoor je de creatieve vrijheid verder kunt omarmen, fascinerende landschappen kunt vastleggen, fotografische verhalen kunt verkennen en filmische meesterwerken kunt maken.Camera-systeem met drie lenzen

24mm Hasselblad Groothoek:
De 20MP Hasselblad camera blijft, met zijn instelbare f/2.8 tot f/11 diafragma en grote 4/3" CMOS sensor voor minder ruis in situaties met weinig licht. Hij biedt 5,1K videoresolutie met 50 fps en bevat de Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) voor het vastleggen en produceren van levensechte kleuren in je media. Bij de nabewerking kun je D-Log, D-Log M en HLG gebruiken.

70mm portret:
Deze 48MP lens, de nieuwe camera in het tri-cam systeem, biedt een f/2.8 diafragma en 1/1.3" CMOS voor uitstekende dag- en nachtopnamen. Video wordt vastgelegd in 4K met 60 fps, en je krijgt duidelijkere opnamen in het middengebied met een 3x optische zoom. D-Log M en HLG worden ondersteund voor efficiënte nabewerking, en hij kan gebruik maken van de opnamemodi Night, ActiveTrack en Hyperlapse.

166 mm telefoto:
Dit 12MP teleobjectief keert terug, maar met een bijgewerkt diafragma van f/3.4, dat meer licht binnenlaat voor betere prestaties bij weinig licht met behulp van zijn 1/2" CMOS. Het verbetert ook zijn 4K fps van 30 naar 60 voor vloeiendere video en bevat een 7x optische zoom voor heldere close-ups.

Hasselblad camera, immense details

De Mavic 3 Pro gebruikt de 4/3" CMOS Hasselblad camera van de Mavic 3-serie en is de volgende stap voor professionele creatie. De Hasselblad camera ondersteunt het maken van 12-bit RAW foto's met een native dynamisch bereik tot 12,8 stops, waardoor onvergetelijke beelddetails worden gepresenteerd. De Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) herstelt nauwkeurig de kleuren die het menselijk oog waarneemt, zodat je indrukwekkende opnamen krijgt zonder zware nabewerking of complexe kleurinstellingen.

Professionele videospecificatie

De nieuwe 10-bits D-Log M kleurmodus ondersteunt opnamen tot een miljard kleuren. Zelfs in scenario's met een hoog contrast, zoals zonsopgangen en zonsondergangen, levert het natuurlijke kleurgradaties met delicate details voor een visuele ervaring over het hele spectrum. Bovendien vermindert de D-Log M modus de moeilijkheidsgraad van kleurgradatie, zodat je volop kunt genieten van efficiënte postproductie zonder verlies van beeldkwaliteit of helderheid.

De Mavic 3 Pro Cine biedt uitgebreide mogelijkheden voor professionele makers. Alle drie de camera's ondersteunen Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 en Apple ProRes 422 LT codering. Het heeft ook een ingebouwde 1TB SSD en een 10Gbps lightspeed datakabel om professionele creatie verder te vergemakkelijken.

4K/60fps, ontketende telefoto-creativiteit

Je hoeft niet het risico te nemen om dichtbij te vliegen. Je kunt moeiteloos dieren op afstand observeren zonder ze te storen of veilig besneeuwde bergen en gebouwen scouten en met efficiëntie en gemoedsrust hoogwaardige luchtvideo's vastleggen.

Langere vliegtijd

Mavic 3 Pro biedt tot 43 minuten vliegtijd, waardoor je meer vertrouwen hebt om verder te vliegen en minder tijd kwijt bent aan zorgen over het batterijniveau. Voer elke stap uit, van vluchtrouteplanning tot shotcompositie, allemaal tijdens een enkele vlucht.

Omnidirectionele obstakeldetectie en APAS 5.0

Mavic 3 Pro zorgt ervoor dat je veilig vliegt en met een gerust hart creëert. Acht groothoek vision-sensoren werken naadloos samen met een krachtige vision computing engine om obstakels in alle richtingen nauwkeurig op te sporen en een veilige vliegroute te plannen om ze te vermijden.

Optimale videotransmissie

DJI O3+ beschikt over een transmissieafstand tot 15 km met stabiele signalen, waardoor een coherenter camerabeeld wordt gepresenteerd. Hij kan een 1080p/60fps HD live feed uitzenden, waardoor de Mavic 3 Pro beter reageert op je besturing en je een levendigere video-feed op je monitor krijgt.

Waypoint-vlucht

Mavic 3 Pro plant automatisch een vliegroute op basis van de vooraf ingestelde waypoints van de gebruiker en kan routes nauwkeurig herhalen.

Cruisecontrole

Stel Mavic 3 Pro in om in elke richting te vliegen zonder voortdurend op de stuurknuppels te drukken. Dit maakt langeafstandsvluchten moeiteloos en helpt het schudden tijdens handmatige besturing te verminderen voor soepelere camerabewegingen.

Geavanceerde RTH

Eindig altijd met een hoge noot met Advanced Return to Home (RTH). Met deze auto-retour functie bepaalt de Mavic 3 Pro automatisch een veilige en efficiënte vliegroute terug naar het thuispunt. Door de voordelen van Advanced RTH en traditionele RTH te combineren, kan Mavic 3 Pro gemakkelijk obstakels op het RTH-pad omzeilen.

Intelligente creatie

FocusTrack:
De Hasselblad camera en de 70mm medium tele camera van Mavic 3 Pro ondersteunen FocusTrack, waaronder ActiveTrack 5.0, Spotlight, en Point of Interest, waardoor stabiele tracking shots in meerdere richtingen mogelijk zijn.

MasterShots:
Tik om MasterShots in te schakelen, en Mavic 3 Pro zal automatisch opnames maken, bewerken, soundtracks toevoegen en achteraf filmbeelden genereren.

QuickShots:
QuickShots stelt Mavic 3 Pro in staat om diverse camerabewegingen uit te voeren, zoals Dronie, Rocket, Circle en Helix.

Panorama:
Mavic 3 Pro kan direct een 100MP lossless panoramafoto samenstellen om een adembenemend landschap vast te leggen.

Snelle QuickTransfer:
Breng snel foto's en video's over naar je smartphone zonder de afstandsbediening te koppelen.

Specificaties
Merk DJI
Lengte 290.8 mm
Breedte 347.5 mm
Hoogte 107.7 mm
Gewicht 958 gram
Maximale hoogte (m) 6000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 21
Maximale windweerstand (m/s) 12
Type verbinding Radiografisch
Draadloos bereik (meter) 15000
Capaciteit (mAh) 5000
Model Accu Mavic 3 Intelligent Flight Battery
Inclusief camera Ja
Filtermaat (mm) Mavic 3 Pro
Type sensor Four Thirds
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 20
Bestandsformaat DNG, JPG
Video resolutie 5.1K
Maximale videoresolutie 5120 x 2700 pixels
Maximale framerate UHD/4K 50
Video compressie H.264, H.265, MOV, MP4, MPEG-4
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
Aansluitingen USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Mavic 3 Pro met DJI RC Smart Controller of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice