DJI Avata 2 Drone
DJI Avata 2 Drone
489,00
489,00

Nieuw product

Of 163,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Avata 2 Drone

Met de DJI Avata 2 FPV Drone film je veilig stabiele, ultrabrede 4K-gestabiliseerde video binnen of buiten of in en rond objecten. Met significante verbeteringen over de hele linie, blijft de DJI Avata 2 FPV Drone beginnende en ervaren piloten een probleemloze instap bieden in FPV-vliegen en meeslepende contentcreatie. De compacte drone is ontworpen om snel te vliegen op lage hoogtes en door nauwe ruimtes. Deze beweging wordt verder verbeterd met de nieuwe toevoeging van éénknops acrobatische manoeuvres. Terwijl je vliegt, kan de gimbal scherpe 12MP-foto's vastleggen en levendige 4K HDR-video's van normale tot 155° ultrabrede gezichtsvelden. Om dit veilig te doen, heeft DJI de Avata 2 uitgerust met een geïntegreerde propellerbeschermer en een nieuw binoculair fisheye visueel positioneringssysteem.Professionele beeldvorming

Met een 1/1.3" beeldsensor biedt de Avata 2 effectieve prestaties bij weinig licht, de mogelijkheid om foto's te maken tot 12MP en video's tot 4K HDR-resolutie. Kies tussen drie verschillende gezichtsvelden om je specifieke project en pilootstijl te accommoderen: normaal, breed en 155° ultrabreed. Professionals zullen genieten van 10-bits D-Log M-ondersteuning, die meer hoogtepunten en details behoudt voor meer flexibiliteit bij het bewerken en kleurcorrigeren.

Gestabiliseerde beelden

Stabiele beelden van een snel bewegende FPV-drone zoals de Avata 2 kunnen bijna onmogelijk te bereiken zijn, daarom heeft DJI de RockSteady- en HorizonSteady-functies geïntegreerd. RockSteady is ontworpen voor pure stabilisatie om hoge snelheden en winderige omstandigheden te compenseren. HorizonSteady is een specifiekere stabilisatie die zich richt op de horizon tijdens horizontale rotatie tot 360°.

O4 Transmissie

Bedien de drone en bekijk een videofeed van verder weg met deze Avata van de tweede generatie. Met behulp van het DJI O4-transmissiesysteem kan de Avata 2 signalen verzenden tot wel 13 km afstand. Videofeeds genieten van resoluties tot 1080p/100, samen met een bitrate tot 60 Mb/s en een reactietijd van slechts 24 ms. Om zo'n bereik te bereiken, is de Avata 2 geüpgraded met een 2T4R (2-transmitter/4-receiver) configuratie die een 4-antenne array gebruikt en sterke anti-interferentieprestaties biedt.

Obstakeldetectie

Met een upgrade van de enkele neerwaartse sensor van de Avata, heeft de Avata 2 nu binoculaire fisheye-sensoren voor neerwaartse en achterwaartse visuele positionering. Extra veiligheidsfuncties zijn onder andere een geïntegreerde propellerbeschermer en automatische return-to-home-functies die worden geactiveerd door signaalverlies of een lage batterij.

Éénknops acrobatiek

Word creatief met je luchtbeelden door de éénknops acrobatische functies van de Avata 2 te gebruiken om gemakkelijk complexe stunts uit te voeren.

 • Éénknops Flip: Voer 360° frontale of achterste flips uit
 • Éénknops Roll: Voer 360° links- of rechtsrollen uit
 • Éénknops Drift: Voer 180° laterale drifts langs objecten bij hoge snelheden uit, en trek dan snel weg voor een interessant effect

Schildpadmodus

De propellerbeschermers beschermen de Avata tegen de meeste stootjes waardoor jij kunt blijven vliegen, maar als de Avata iets hard genoeg raakt om te vallen en op zijn rug te landen als een schildpad, kan je de Turtle-modus met een paar tikken activeren om de Avata met de goede kant naar boven te laten kantelen en weer te kunnen vliegen.

In de doos

 • DJI Avata 2 Drone
 • Intelligent Flight Battery
 • Propellers
 • Propellerschroeven
 • Gimbal Protector
 • USB Type-C PD Kabel
 • Schroevendraaier
 • M2x7 Schroeven
Specificaties
Merk DJI
Lengte 185 mm
Breedte 212 mm
Hoogte 64 mm
Gewicht 377 gram
Maximale hoogte (m) 5000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 227
Maximale windweerstand (m/s) 10.7
Type verbinding Bluetooth, Radiografisch, Wifi
Draadloos bereik (meter) 10000
Capaciteit (mAh) 2150
Model Accu Avata 2 Intelligent Flight Battery
Opties Beeldstabilisatie, GPS
Inclusief camera Ja
Filtermaat (mm) Avata 2
Type sensor 1/1.3"
Resolutie (megapixels) 12
Video resolutie Full HD, 2.7K, 4K
Maximale videoresolutie 3840 x 2880 pixels
Maximale framerate 1920x1080 120
Maximale framerate UHD/4K 60
Video compressie H.264, H.265, MP4
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
Aansluitingen USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Avata 2 Drone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice