Desview R6 5.5 inch on camera monitor
Desview R6 5.5 inch on camera monitor
287,00

Desview R6 5.5 inch on camera monitor

287,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 95,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Desview R6 5.5 inch on camera monitor

De Desview R6 UHB 5,5" 2800 cd/m² Ultra High-Brightness Touchscreen Monitor is een compacte 5,5" on-camera touchscreen monitor met een lichtgewicht maar duurzaam polycarbonaat en ABS plastic omhulsel. Het beschikt over een ultrahelder 1920 x 1080 scherm met een 1000:1 contrastverhouding geschikt voor gebruik buitenshuis zonder zonnekap, en met een ingebouwde sensor kunt u de monitor de helderheid van het scherm automatisch laten aanpassen.

De monitor ondersteunt DCI 4K24 en 4K30 UHD via de HDMI-ingang, waardoor het signaal voor weergave wordt geschaald en de loop-through HDMI output stelt u in staat om het originele ongewijzigde camerasignaal stroomafwaarts naar andere monitoren te sturen of om verbinding te maken met een draadloze zender voor eenvoudigere overdracht.

Met de Desview R6 UHB kunt u tot 3D LUT's importeren via een SD-kaartsleuf en de monitor ondersteunt SDR- en HDR-weergave, inclusief HLG en PQ. Ingebouwde signaal- en cameratools omvatten histogram, false color, peaking, zebra en meer. Weergavefuncties zijn gemakkelijk toegankelijk via het touchscreen en omvatten image freeze, L/R flip, aspect ratio adjustment en anamorphic de-squeeze selection.

De monitor is voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting en een ingebouwde ventilator zuigt lucht aan vanaf de zijkanten en achterkant van de monitor en wordt via de bovenkant afgevoerd. Er zijn twee 1/4"-20 montagegaten voorzien, aan de onder- en rechterkant, waardoor horizontale en verticale montage mogelijk is. Er wordt een hot-shoe montageadapter meegeleverd om de monitor aan de flitsschoen van uw camera of een kooi met een hot-shoe montage te bevestigen.

De esview R6 monitor heeft een gecombineerde L-serie/LP-E6 batterijplaat en een 7-24 VDC voedingsingangspoort, evenals een 8 VDC voedingsuitgangspoort.

Specificaties
Merk Desview
Breedte 152 mm
Hoogte 89 mm
Diepte 25 mm
Gewicht 240 gram
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting hoofdtelefoon
Model Accu LP-E6
Aansluitingen HDMI
Type display Vast display
Resolutie display (pixels) 1920 x 1080
Formaat display (inch) 5.5
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Desview R6 5.5 inch on camera monitor of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice