De Mooiste fotolocaties van West-Nederland
De Mooiste fotolocaties van West-Nederland
49,90

De Mooiste fotolocaties van West-Nederland

49,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving De Mooiste fotolocaties van West-Nederland

Het boek 'De mooiste fotolocaties West-Nederland' beschrijft in bijna 500 pagina’s alle mooie plekjes in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Dit boek biedt het meest uitgebreide en gedetailleerde overzicht van natuurgebieden in West-Nederland! Een bijzonder waardevolle naslagwerk voor elke natuurliefhebber en – fotograaf.

Hoe weet je waar en wanneer je de mooiste foto’s kunt maken? Je kunt zelf op zoek gaan, maar al snel zie je door de bomen het bos niet meer én weet je niet of de online informatie echt klopt. Dat probleem hadden wij ook en met “De mooiste fotolocaties” hebben we voor eens en altijd dé oplossing. Een reeks boeken met álle, maar dan ook echt álle relevante informatie, zodat jij de best mogelijke foto’s kunt maken:

  • de beste plekken voor landschapsfotografie
  • toplocaties voor de mooiste insecten, paddenstoelen, bloemen, vlinders, reptielen en andere kriebelbeestjes
  • de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie
  • Betrouwbare informatie gebaseerd op de ervaring van collega-fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen

180 natuurgebieden en 800 locaties in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Dit boek is de ultieme locatiegids voor natuur- en landschapsfotografen. Alles wat je wilt weten of fotogenieke natuurgebieden in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht vind je in dit boek. Uitgangspunt en kern van het boek zijn de honderden exacte GPS-locaties. Bij elke locatie staat beschreven wat je wanneer kunt fotograferen inclusief alle relevante informatie zodat je daar de best mogelijke foto kunt maken.

Het boek 'De mooiste fotolocaties West-Nederland' is in de eerste plaats gemaakt voor iedereen die graag buiten fotografeert, maar ook voor wandelaars en natuurliefhebbers is dit een waardevol naslagwerk. Er is geen alternatieve uitgave die zo compleet, diepgaand en gedetailleerd alle natuurgebieden van West-Nederland beschrijft. De meer dan 50 auteurs/fotografen stellen beschikbaar wat wellicht het meest kostbaar is voor fotografen: de allerbeste plekjes voor natuur- en landschapsfotografie in West-Nederland. Of je nu woont in één van de westelijke provincies of er af en toe op bezoek gaat: dit boek is mag je niet missen. Je hoeft niet langer tijd, moeite en energie te steken in het naspeuren van allerlei verschillende websites en boeken, waarvan je niet weet of het juist is. Alle, maar dan ook echt álle relevante informatie is vermeld zodat jij de best mogelijke foto’s kunt maken. De beste plekken voor landschapsfotografie, toplocaties voor de mooiste insecten en de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie. Betrouwbare informatie gebaseerd op de ervaring van collega-fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Fotografie, Landschap en natuur, Macrofotografie, Vogels en wildlife
Aantal pagina's 464
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over De Mooiste fotolocaties van West-Nederland of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice