Datacolor SpyderX Photo kit
Datacolor SpyderX Photo kit
199,00

Datacolor SpyderX Photo kit

199,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Datacolor SpyderX Photo kit

De SpyderX Photo kit van Datacolor is een essentiële alles-in-één oplossing voor fotografen die behoefte hebben een gecontroleerde en precieze workflow, van het vastleggen tot het bewerken en afdrukken. Deze kit bevat de SpyderCUBE, om een betere belichting en witbalans te bereiken; de SpyderX Elite, een geavanceerde colorimeter die ervoor zorgt dat de monitor van jouw computer kleurgetrouw is; en de Spyder Checkr 24 voor het ,

Datacolor SpyderX ELITE

Professionele monitorkalibratie
Deze professionele soft- en hardware staan garant voor de beste kleurkalibratie op alle type beeldschermen in slechts enkele minuten! Zo ben je verzekerd dat je foto's, ontwerpen en video's altijd de juiste kleurweergave hebben. Fletse kleuren, of rare kleurzwemen zijn verleden tijd. Met de Color Spyder X Elite is het kalibreren van elke monitor een fluitje van een cent, Het is mogelijk om meerdere monitoren op elkaar af te stemmen, zelfs als de lichtinval op de schermen varieert. De Spyder X Elite serie is ook in staat om het omgevingslicht te meten en houdt daarmee rekening tijdens het hele kalibratieproces.

De nieuwe X serie spyders zijn uitgebreid met een profiel managment software die je de mogelijkheid geeft om alles helemaal te fine tunen naar je eigen wens.

  • Vele malen sneller dan oudere modellen
  • Gedetailleerde schaduw balans 
  • Perfecte wit balans
  • Eenvoudige kleur kalibratie

Datacolor Spyder Checkr 24 - Camera kleur correctie voor foto en video

Kalibreer je camera en schiet in alle situaties met de zelfde, correcte output. Kleuren kunnen variëren per camera model, door te kalibreren met de Datacolor Spydercheckr 24 kun je probleemloos meerdere camera's gebruiken tijdens een shoot, maar toch beschikken over consistente, correcte output. Controleer simpel en snel de juiste kleurweergave en witbalans met de Spyder Checkr 24 van Datacolor.

De resultaten kunnen via Datacolor Spyder Check 24 makkelijk worden toegepast op RAW bestanden in Adobe Photoshop, Lightroom, Hasselblad Phocus en Blackmagic DaVinci.


Datacolor SpyderCube

De Spyder Cube is niet zomaar een grijskaart! Met deze handige tool kun je je eigen aangepaste witbalans maken, zorgen voor een correcte belichting, en schaduwdetails. Daarnaast zorgt de SpyderCube voor een correcte belichting en schaduwdetails. In een shot krijg je een breed scala aan kleur- en belichtingsgegevens. Kortom, de SpyderCube is een RAW-caliberatietool die in elke cameratas thuis hoort.

Specificaties
Merk Datacolor
Aansluitingen USB 2.0, USB 3.0
Lengte 7.6 cm
Breedte 7.6 cm
Hoogte 4.5 cm
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.12, Windows, Windows 10, Windows 7, Windows 7 Home premium, Windows 7 Home premium X64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional X64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter X64, Windows 8, Windows 8.1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Datacolor SpyderX Photo kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice