CML Groothoek en macro Converter 0.45 x 52mm
CML Groothoek en macro Converter 0.45 x 52mm
29,99

CML Groothoek en macro Converter 0.45 x 52mm

29,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving CML Groothoek en macro Converter 0.45 x 52mm

0,45x Groothoek / macro converter met 52mm schroefdraad aansluiting

Meer groothoek bereik

Voeg extra groothoek bereik toe aan je camera met deze 0,45x groothoek converter. Een brandpunt verander je hiermee 0,45 maal, ideaal dus voor een kitlens van 18-55mm. Je maakt er heel eenvoudig een ultra groothoek van en het past ook nog eens gemakkelijk in je tas.

Betere macro eigenschappen
Met deze converter vergroot je ook het macro bereik, je kunt veel dichterbij scherpstellen. Ideaal voor het fotograferen van insecten, bloemen en andere kleine dingen. Een prachtige toevoeging van je bestaande lens met een 52mm filtermaat.

Specificaties
Merk CML
Vergroting (x) 0.45
Type voorzetlens Macro voorzetlens, Wide
Filtermaat (mm) 52
Productbeoordelingen
3 reviews
“Allereerst wil ik cameraland een compliment geven over de afhandeling en levering van hun producten!! De converter is een leuk en goedkoop speeltje als je een b”
Beoordeling door Ludy Derey (geplaatst op 13-03-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Allereerst wil ik cameraland een compliment geven over de afhandeling en levering van hun producten!! De converter is een leuk en goedkoop speeltje als je een b.v 18-55 mm lens wilt omtoveren tot een groothoeklens. Een klein nadeel is bij 18 mm zijn de zwarte hoeken, en bij gebruik van je pop-up flitser op deze stand krijg je een zwarte vlek onder in het miden van je foto. Ga je naar een stand van 19 of 20 mm is dit allemaal weg.
“Een grotere hoek zoals verwacht, ook de daarbij horende kromming aan de zijkant”
Beoordeling door krukkert (geplaatst op 24-01-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een grotere hoek zoals verwacht, ook de daarbij horende kromming aan de zijkant. De kleur valt mij heel hard mee geen bling bling maar eerder geborsteld aluminium.Zeker gezien de prijs een aanrader.al met al een toevoeging waar je geen spijt van zult krijgen.
“De groothoeklens die ik bij Cameraland heb besteld is de volgende dag al geleverd”
Beoordeling door Ard van Ravesteijn (geplaatst op 22-12-2015)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De groothoeklens die ik bij Cameraland heb besteld is de volgende dag al geleverd. Dus dat is zeer snel!!! Daarnaast heb ik een fijne email wisseling gehad over de lens en de daarbij behorende macro lens. op mijn vraag of er een omkeer ring op de lens past is er prima actie genomen door de medewerkers van Cameraland. Nog hartelijk bedankt voor de goede service!!! Deze zaak is een aanrader!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over CML Groothoek en macro Converter 0.45 x 52mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice