Caruba Selfie Stick Large - Black
Caruba Selfie Stick Large - Black
29,95

Caruba Selfie Stick Large - Black

29,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Selfie Stick Large - Black

Caruba Selfie Stick Large

De Caruba Selfie Stick Large is een handig uitschuifbaar handstatief ideaal voor het maken van creatieve selfies en video's met je smartphone, action cam of compact camera. De stick is aan het uiteinde voorzien van een drie-polige GoPro compatibele mount waarop je de meegeleverde smartphonehouder of de houder met 1/4" schroef kunt bevestigen. De smartphonehouder is voorzien van rubberen bekleding om krassen op de behuizing van je smartphone te voorkomen. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter. De Caruba Selfie Stick Large is in lengte verstelbaar van 30 tot 114 centimeter.

Handige bluetooth-afstandsbediening voor iOS en Android en ministatief
Een handige bluetooth-afstandsbediening wordt meegeleverd waarmee je jouw iOS of Andoird smartphone op afstand kunt bedienen. Het handvat is voorzien van een 1.4" schroefdraadaansluiting waarop je het meegeleverde ministatief kunt aansluiten. In combinatie met de bluetooth-afstandsbediening geeft je dit veel creatieve mogelijkheden voor het maken van bijzondere foto's, video's en natuurlijk selfies.De Caruba Selfie Stick Large Roze is een handig uitschuifbaar handstatief ideaal voor het maken van creatieve selfies en video's met je smartphone, action cam of compact camera. De stick is aan het uiteinde voorzien van een drie-polige GoPro compatibele mount waarop je de meegeleverde smartphonehouder of de houder met 1/4" schroef kunt bevestigen. De smartphonehouder is voorzien van rubberen bekleding om krassen op de behuizing van je smartphone te voorkomen. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter. De Caruba Selfie Stick Large is in lengte verstelbaar van 30 tot 114 centimeter.

- Voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter
- Inclusief bluetooth-afstandsbediening en ministatief
- Ook te gebruiken met action cams en wat kleinere compact camera's
- Voorzien van 1/4" statiefschroefdraad in het handvat
- Rubberen bekleding tegen krassen
- Gemakkelijk in gebruik en zeer compac
- Bluetooth-afstandsbediening
- Keycord voor afstandsbediening
- Houder voor afstandsbediening
- Universele smartphonehouder
- Ministatief - Polsriem

Specificaties
Merk Caruba
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 30 - 114 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Selfie Stick Large - Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice