Caruba Portable Fotostudio 40x40x40cm
Caruba Portable Fotostudio 40x40x40cm
39,95

Caruba Portable Fotostudio 40x40x40cm

39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Portable Fotostudio 40x40x40cm

Maak van deze compacte en stevige koffer een zeer complete Caruba draagbare studio met vier verschillende achtergronden, twee lampjes en een stevig statief voor je camera. De ombouw van de tas naar de studio kan direct gebeuren door de achterkant van de tas te openen en de zijkanten op te vouwen. De achterwand kun je snel en eenvoudig bevestigen met klittenband.

Eenmaal uitgevouwen meet de ministudio 40 x 40 x 40 cm. Ideaal om altijd en overal productfoto's te maken! Je kunt ook klittenband gebruiken om de achtergrond snel te repareren. Met witte, zwarte, rode of blauwe achtergronden creëer je direct de gewenste sfeer. Bovendien zijn deze kleuren gemakkelijk te gebruiken als achtergrond voor objecten die gescheiden moeten worden. De helderheid van het licht kan worden bepaald door het licht dichterbij of verder weg van Caruba Portable Photo Studio aan te passen.

Kenmerken

  • Afmeting van 40x40x40cm
  • Zeer complete mini-fotostudio
  • Met twee lampjes en een statief
  • Echt ideaal voor productfotografie
  • Vier verschillende achtergronden
  • Compacte en stevige draagtas
Specificaties
Merk Caruba
Hoogte 40 cm
Lengte 40 cm
Breedte 40 cm
Verlichting ingebouwd Nee
Verlichting meegeleverd Ja
Regelbare verlichting Nee
Vorm productfotografie Tent
Set Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Hele fijne studio met mooi zacht licht van de zijkanten, duurt niet lang om op te zetten en reageren altijd positief als ik de studio mee heb”
Beoordeling door Monique (geplaatst op 28-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Hele fijne studio met mooi zacht licht van de zijkanten, duurt niet lang om op te zetten en reageren altijd positief als ik de studio mee heb.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Portable Fotostudio 40x40x40cm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice