Carl Zeiss UV Filter 86mm
Carl Zeiss UV Filter 86mm
304,00

Carl Zeiss UV Filter 86mm

304,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 101,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,76 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Carl Zeiss UV Filter 86mm

Topkwaliteit Zeiss UV bescherm filter


Zoek je een UV bescherm filter, maar doe je liever geen concessies qua beeldkwaliteit? Dit Carl Zeiss beschermfilter is een van de beste filters verkrijgbaar. Speciale coatings voorkomen reflectie en zorgen voor een optimale lichtdoorlatendheid. Bevestig dit filter zonder problemen op een groothoek objectief. Het filter is zeer dun, hiermee wordt vignettering voorkomen. Ondanks de geringe dikte van het filter is het voorzien van een extern schroefdraad op de voorkant, je kunt dus filters stacken als je dat wilt.

UV filters blokkeren de onzichtbare, vaak onscherpte veroorzakende, ultraviolette stralen. Daarnaast zorgt het filter voor een betere kleurweergave en een hoger contrast in de foto's. Het kleurloze UV filter heeft géén verlengingsfactor voor de belichting en kan dus altijd op het objectief blijven zitten. Daarnaast dient het filter als een belangrijke bescherming van de lens. Het oppervlak is veel harder dan het objectiefoppervlak en zal dus veel minder snel beschadigen bij het poetsen. Daarnaast zal bij een val veelal het filter breken en blijft de lens heel.

Specificaties
Merk Carl Zeiss
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype UV
Filtermaat (mm) 86
Set Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is een geweldige filter, waarbij je geen problemen hebt met verlies van kwaliteit”
Beoordeling door Remco (geplaatst op 15-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een geweldige filter, waarbij je geen problemen hebt met verlies van kwaliteit.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Carl Zeiss UV Filter 86mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice