Canon ST-E10 Speedlite Transmitter
Canon ST-E10 Speedlite Transmitter
169,99

Canon ST-E10 Speedlite Transmitter

169,99

Binnenkort beschikbaar.

Of 56,66 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon ST-E10 Speedlite Transmitter

De ST-E10 Speedlite Transmitter, speciaal bedoeld voor geselecteerde Canon-camera's met een multifunctionele schoen, is een compacte, lichtgewicht zender die tot vijf groepen of 15 afzonderlijke Speedlites binnen een bereik van 30 meter kan activeren. Deze speciale zender maakt gebruik van de multifunctionele schoen om stroom en een digitale verbinding te leveren, wat betekent dat er geen batterijen of bekabelde verbindingen nodig zijn voor gebruik en er een betrouwbaardere verbinding is in vergelijking met zichtlijn transmissie.

Door het ontwerp te stroomlijnen en de batterij en poorten te verwijderen, heeft de ST-E10 ook een indrukwekkend compact en lichtgewicht ontwerp met een intuïtieve eenknopsinterface waarmee instellingen kunnen worden aangepast via het eigen menusysteem van de camera of een verbonden mobiel apparaat.

Kenmerken

  • Deze zender is compatibel met Canon-camera's met een multifunctionele schoen, maakt digitaal verbinding met de camera via deze schoen en ontvangt er ook stroom van; geen batterijen of aansluitkabels nodig.
  • Beheer en wijzig instellingen voor vijf onafhankelijke groepen of voor maximaal 15 individuele Speedlites.
  • Draadloos radiosysteem maakt gebruik van 2-wegs radiogolfcommunicatie voor verbeterde communicatie tussen eenheden, inclusief de mogelijkheid om instellingen zoals modus, vermogen, verhoudingen en recyclestatus te wijzigen, met een transmissieafstand tot 30 meter.
  • De menuknop werkt in combinatie met het eigen menusysteem van de camera en aanpassingen aan de flitsinstellingen kunnen worden gemaakt via de camera-interface.
  • Flitsinstellingen kunnen ook worden aangepast via een mobiel apparaat dat is gekoppeld aan de camera en waarop de Canon Camera Connect-app draait.
Specificaties
Merk Canon
Aantal batterijen 0
Type display Geen display aanwezig
Groepen 15
Bereik (meter) 30
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon ST-E10 Speedlite Transmitter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice