Canon RF 1.4x Extender
Canon RF 1.4x Extender
549,00

Canon RF 1.4x Extender

549,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 183,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,22 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon RF 1.4x Extender

De Canon RF 1.4 Extender vergroot de brandpuntsafstand van een objectief met een factor 1.4 met behoud van de beeldkwaliteit van de tele(zoom)objectieven uit Canons L-serie. Om de best mogelijke beeldkwaliteit onder alle omstandigheden te garanderen, zorgt de extender voor een betere communicatie tussen het objectief en de camerabody. Deze extender is ideaal voor pers-, sport- en natuurfotografen die de brandpuntsafstand van hun objectieven willen verdubbelen.

Verbeterde communicatie tussen objectief en camera

Om nauwkeurige overdracht van gegevens tussen het objectief en de camera te verbeteren is de extender voorzien van een geïntegreerde processor die ervoor zorgt dat alle scherpstelgegevens, lichtmeting en ID-informatie goed aan de body worden doorgegeven zodat je goed belichte opnames kunt maken.

Compatibel met de lichtsterke tele(zoom)objectieven uit de L-serie

De Canon RF 1.4x Extender is compatibel met de meeste lichtsterke tele(zoom)objectieven uit Canon's L-serie waarbij de nauwkeurig autofocus wordt behouden, zelfs bij het vastleggen van bewegende onderwerpen. Door het gebruik van deze extender verlies je slechts één stop diafragma.

Let op:Extenders/(tele)converters zijn niet geschikt voor elke lens.De Canon RF teleconverters kunnen met slechts enkele van de canon RF lenzen benut worden namelijk de Canon RF 100-500mm f4.5-7.1 L IS USM, RF 600mm f11 IS STM, RF 400mm f2.8 L IS USM, RF 600mm f4 L IS USM & RF 800mm f11 IS STM.

Kenmerken van de Canon RF 1.4x Extender

  • Vergroot de brandpuntsafstand 1.4x
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Stof- en waterbestendig
  • Verbeterde communicatie tussen objectief en camera
  • Voor Canon RF-vattingen
Specificaties
Merk Canon
Vergroting (x) 1.4
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon RF 1.4x Extender of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice