Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light
Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light
1.249,00

Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light

1.249,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 416,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 27,79 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light

Veelzijdige macroflitser

De Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light is een veelzijdige en krachtige macroflitser voor gebruik met Canon EOS-camera's. Door de mogelijkheid om te fotograferen in beperkte ruimtes zijn er veel toepassingen zoals product- en macrofotografie, maar ook medische, tandheelkundige en culinaire fotografie. De MT-26EX-RT beschikt over twee verlichtingseenheden die over zowel een flitser als een LED-instellamp beschikken. Er zijn ten opzichte van de voorganger, de MT-24EX, verschillende verbeteringen, zoals een hoger richtgetal van 26.

De lampen worden op de lens gemonteerd en ze zijn in stappen van vijf graden rond de lens te positioneren. Je kunt de lampen omhoog en omlaag en naar binnen of buiten richten om de gewenste lichtval te krijgen. Zijlicht bijvoorbeeld benadrukt de structuur van het onderwerp. De lampen zijn uitgerust met nieuwe diffusors die het flitslicht verzachten, maar je kunt de lichtopbrengst ook verlagen. De besturingseenheid wordt in de flitsschoen van de camera geplaatst. De oplaadtijd bedraagt 5.5s of - bij gebruik van de optionele CP-E4N-accu - slechts 2.5s.

Draadloze functies

De MT26EX-RT beschikt over Radio Wireless Master-functionaliteit waardoor hij andere Speedlite-flitsers draadloos aan kan sturen. Je kunt maximaal 15 flitsers in 5 groepen aansturen, om bijvoorbeeld de achtergrond te verlichten of tegenlicht te creëren. Je kunt de belichting van de externe flitsers vanaf de MT-26EX regelen, maar een volledig automatische bediening is ook mogelijk.

Specificaties
Merk Canon
Type flitser Macroflitser
Hoogte 113 mm
Breedte 70 mm
Diepte 90 mm
Gewicht 570 gram
Geschikt voor merk Canon
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Filtermaat (mm) 67, 72
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Richtgetal 26
Verticale rotatie min (graden) 0
Horizontale rotatie (graden) 60
Recycletijd min (sec) 0.1
Instelbaar vermogen min 1/512
In- en uitzoomen flitser Nee
Kortste synchronisatietijd high speed 1/4000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon MT-26EX-RT Macro Twin Light of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice