Canon LP-E12 accu voor 100D/EOS-M
Canon LP-E12 accu voor 100D/EOS-M
56,99

Canon LP-E12 accu voor 100D/EOS-M

56,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon LP-E12 accu voor 100D/EOS-M

Canon LP-E 12 accu voor EOS 100D/EOS M

De LP-E 12 is de originele Canon accu voor de EOS 100D en de EOS M camera's. Deze 7.2V/875mAh accu heeft een hoge capaciteit en door de Lithium-Ion techniek zijn de problemen van de accu's van weleer verdwenen. Zo kan het beruchte geheugeneffect niet meer optreden, dit probleem ontstond als je een accu meerdere malen op laadde terwijl hij nog niet (geheel) leeg was. Na enige tijd was de capaciteit van de accu niet meer volledig beschikbaar. Je kunt deze LP-E accu dus altijd bijladen, ook als er nog maar weinig stroom verbruikt is. Zo kun je altijd met een volle accu aan een opdracht, een uitstapje of je vakantie beginnen!

Aanschaf van een of meer extra accu's is altijd aan te raden bij digitale camera's. Zodra je de camera inschakelt start het stroomverbruik. Het lcd-scherm en de flitser verbruiken het meeste stroom en dat geldt ook voor een elektronische zoeker als je camera daar over beschikt. Houd er verder rekening mee dat een accu minder goed presteert bij lage temperaturen. Wil je sneeuwlandschappen fotograferen, draag dan een extra accu onder je kleren op je lichaam. Hierdoor blijft de accu op temperatuur waardoor hij goed presteert.

Specificaties
Merk Canon
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 875
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LP-E12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon LP-E12 accu voor 100D/EOS-M of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice