Canon EP-EX15 Oculair Extender
Canon EP-EX15 Oculair Extender
15,95

Canon EP-EX15 Oculair Extender

15,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon EP-EX15 Oculair Extender

Canon EP-EX15 Oculair Extender

Heb jij genoeg van vette neusafdrukken op het LCD-scherm van je Canon EOS spiegelreflex? Canon biedt een handige oplossing in de vorm van de EP-EX15, die het oculair (de zoekeropening van je camera) met 15 mm verlengt. Hierdoor komt je neus niet meer tegen het LCD-scherm aan.

De EP-EX15 is met een aantal lenselementen uitgerust waardoor het beeld van de camerazoeker 15 mm naar achter wordt verplaatst. Dit is gunstig voor een aantal zaken. Je komt niet steeds met je neus tegen het LCD-scherm waardoor er geen vette afdrukken op het scherm achterblijven. Voor brildragers is het ook prettig dat je de camera niet meer zo dicht tegen je gezicht hoeft te drukken. Tenslotte is er minder kans op condens. Je schuift de oculairverlenger in het oculair van de camera en bevestigt eventueel de rubber afdekking van het oculair op de oculair extender. Let op: bij gebruik van de EP-EX15 wordt de vergroting van het beeld iets kleiner.

Specificaties
Merk Canon
Geschikt voor merk Canon
Productbeoordelingen
1 reviews
“prima mee te werken”
Beoordeling door eric (geplaatst op 29-06-2019)
Prestatie
Design
Kwaliteit
enige tijd op een 450d gehad en met een bril werkt het perfect.
let wel op er zijn 2 types in de handel Canon Oculairverlengstuk EP-EX15 en de Canon Oculairverlengstuk EP-EX15II
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon EP-EX15 Oculair Extender of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice