Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM
Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM
1.399,00

Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM

1.399,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 466,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 46,40 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM

Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM - Professioneel en licht

De Canon EF 70-200/4.0 L IS II USM is een professionele lens in Canon's populaire L-serie. Het objectief beschikt over een vaste lichtsterkte van F4.0 en het door zowel vrijetijds- als professionele fotografen zeer gewaardeerde 70-200mm zoombereik. Door het lage gewicht is deze lens ideaal om mee te nemen op bijvoorbeeld wandeltochten.

Licht en hoogwaardig

Ondanks het lage gewicht van slechts 780 gram biedt de EF 70-200/4.0 een perfecte beeldkwaliteit. Door toepassing van een optisch ontwerp met 20 elementen waaronder een element van fluoriet-glas en twee UD-elementen plus Canon's Super Spectra coating zijn een hoge beeldscherpte plus een uitstekende onderdrukking van aberraties en overstraling gegarandeerd. Door de optische constructie is er een zeer constante belichting over het gehele zoombereik.

Stabilisatie en autofocus

De Image Stabilizer is verbeterd ten opzichte van het vorige model waardoor je nu met een vijfmaal langere sluitertijd kunt fotograferen. De autofocus is ook vernieuwd: door een ringvormige USM en een nieuwe EF-motor plus een nieuwe processor en firmware is de scherpstelling nu nog sneller en preciezer. Je kunt scherpstellen vanaf een meter, zodat je mooie close-ups kunt maken.

Weather sealed

Canon heeft de lens voorzien van afdichtingen tegen stof, spatwater en zand. De lensvatting is ook voorzien van een rubberrand om daar extra bescherming tegen schadelijke invloeden te bieden. De voorste en achterste lens beschikken over een fluorine-coating waardoor stof, vocht en vet (vingerafdrukken) nauwelijks vat hebben. De negen afgeronde diafragmalamellen vormen een ronde opening waardoor een fraaie bokeh - heel belangrijk bij portretfotografie - ontstaat.

Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 78.7 mm
Lengte 175 mm
Gewicht 779,6 gram
Type lens Tele
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 70
Maximale brandpuntsafstand (mm) 200
Lenselementen 20
Lensgroepen 15
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.27
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 100
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ET-78B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS II USM of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice