Canon DM-E1D Stereo Microphone
Canon DM-E1D Stereo Microphone
429,00

Canon DM-E1D Stereo Microphone

429,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 143,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,12 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon DM-E1D Stereo Microphone

De DM-E1D-stereomicrofoon is speciaal bedoeld voor geselecteerde Canon-camera's met een multifunctionele schoen en is een compacte externe microfoon met directionele controle voor verbeterde geluidskwaliteit bij het opnemen van video's. Deze speciale microfoon maakt gebruik van de multifunctionele schoen om stroom en een digitale verbinding te leveren, wat betekent dat er geen batterijen of bekabelde verbindingen nodig zijn voor gebruik. Het gestroomlijnde ontwerp gaat ook over naar de instellingen, waarbij de microfoon alleen een menuknop heeft om een menu op de aangesloten camera te openen voor het maken van aanpassingen en wijzigingen in de instellingen.

 • Deze microfoon is compatibel met Canon-camera's met een multifunctionele schoen en wordt met deze aansluiting digitaal op de camera aangesloten en krijgt er ook stroom van; geen batterijen of aansluitkabels nodig.
 • Digitale verbinding vermindert zoemende of ongewenste ruis in audio-opnames aanzienlijk.
 • Er zijn drie afzonderlijke opname-instellingen beschikbaar voor verschillende opnamebehoeften:
  • Shotgun is een gerichte opnamemodus die een smalle geluidsband voor de camera oppikt, waardoor deze geschikt is voor dialogen, afzonderlijke muziekinstrumenten of andere specifieke onderwerpen.
  • De 90° stereo-opnamemodus is geschikt voor een enkel onderwerp en voegt wat audiocontext toe aan de zijkanten om geschikt te zijn voor het opnemen van kleine groepen mensen.
  • De 120 ° stereo-opnamemodus biedt een bredere geluidshoek die ideaal is voor het opnemen van grotere groepen in meer uitgestrekte gebieden, zoals een band op het podium of een buitenfeest.
 • De menuknop werkt in combinatie met het eigen menusysteem van de camera en aanpassingen aan de microfooninstellingen kunnen worden gemaakt via de camera-interface.
 • De meegeleverde voorruit helpt om het randgeluid van wind of andere omgevingsgeluiden te verminderen voor een schonere, meer gerichte weergave.
Specificaties
Merk Canon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon DM-E1D Stereo Microphone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice