Canon Control Ring EF-RF Adapter
Canon Control Ring EF-RF Adapter
199,00

Canon Control Ring EF-RF Adapter

199,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Control Ring EF-RF Adapter

Slimme lensadapter met RF Control Ring

Cameraland ruilt graag je overbodige objectieven in. Als je echter van een Canon spiegelreflex naar de EOS R systeemcamera overstapt is het niet nodig om je EF-lenzen in te ruilen. Door de EF to R lensadapters biedt Canon de geweldige mogelijkheid om je kostbare en geliefde EF-lenzen op de EOS R te gebruiken. De Control Ring Mount Adapter EF-EOS R is een slimme adapter waarbij de automatische functies van de lens blijven werken. Deze adapter heeft als extra de Control Ring.

Inclusief automatische functies en Control Ring

In tegenstelling tot eenvoudige lensadapters blijven alle functies zoals de automatische scherpstelling en belichting werken. Zo kun je al je vertrouwde EF-lenzen probleemloos en comfortabel op de EOS R gebruiken. Dit is ook heel handig als je de EOS R als extra camera aanschaft, je lenzen passen op beide camera's. Deze adapter beschikt over de RF Control Ring, dat is het instelwiel dat ook op de R lenzen zit. Je kunt zelf een functie zoals aanpassing van diafragma en sluitertijd aan de Control Ring toewijzen.

Specificaties
Merk Canon
Cameramount Canon Systeemcamera (RF)
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Control Ring EF-RF Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice