Canon BG-E22 Battery Grip
Canon BG-E22 Battery Grip
249,00

Canon BG-E22 Battery Grip

249,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 83,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon BG-E22 Battery Grip

Canon BG-E22 battery grip voor de Canon EOS R

De BG-E22 is een batterijgreep voor de Canon EOS R met verschillende voordelen. Ten eerste kun je er veel comfortabeler mee fotograferen in de verticale opnamestand en heb je meer ruimte voor je vingers. Ten tweede verdubbel je de opnametijd door toevoeging van twee extra accu's.

De BG-E22 Batterygrip is speciaal ontworpen voor de EOS R systeemcamera en daardoor past hij wat betreft design en bediening naadloos aan op deze camera. Na montage heb je meteen extra ruimte voor je vingers, maar er is meer! Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je natuurlijk de normale bedieningstoetsen van een camera gebruiken, maar handig is het niet. Je moet je arm in een oncomfortabele houding brengen om af te drukken en instellingen te wijzigen. Een verticale grip heeft daarom een extra set knoppen en instelwielen, zoals voor het verplaatsen van het scherpstelpunt en het afdrukken. Hierdoor kun je comfortabel instellen en afdrukken.

Extra energie

Een belangrijk voordeel is dat een batterijgreep extra stroom levert. In deze BG-E22 passen twee LP-E6(N) accu's waardoor je een verdubbeling van de beschikbare energie hebt. Ideaal bij langere opnamesessies of als je accu sneller leegloopt bij lage temperaturen!

Weerbestendig

De BG-E22 batterijgrip heeft een duurzame constructie die overeenkomt met die van de EOS R en is zowel stof- als waterbestendig.

Specificaties
Merk Canon
Geschikt voor merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon BG-E22 Battery Grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice