Canon BG-E14 Grip
Canon BG-E14 Grip
179,00
179,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 99,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon BG-E14 Grip

Canon BG-E14 Grip voor de EOS 70D, 80D en 90D

De BG-E14 is een battery grip voor de Canon EOS 70D. De grip biedt verschillende voordelen, zoals een verbeterde handligging, extra toetsen voor de verticale opnamestand en een grotere accucapaciteit.

Door het monteren van de BG-E14 onder je EOS 70D heb je meteen een beter houvast door de brede basis, die naadloos aansluit op de vormen van de camera. Hierdoor heb je een stabielere combinatie bij het fotograferen met lange sluitertijden of het gebruik van zware lenzen. Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je de camera beter bedienen omdat er extra bedieningstoetsen, zoals een ontspanknop, instelwiel, multi-toets en AF-punt selector op de grip aanwezig zijn.

Veelzijdige functies

Je kunt twee LP-E6 accu's in de grip plaatsen zodat je een dubbele hoeveelheid stroom hebt, ideaal bij lange opnamesessies of gewoon een weekenduitstapje. Het is ook mogelijk om zes penlite (AA) batterijen te plaatsen en aansluiten van de optioneel verkrijgbare ACK-E6 AC Adapter Kit (lichtnetadapter) op de BG-E14 Grip is ook mogelijk.

Specificaties
Merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon BG-E14 Grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice