Byomic Universele Smartphone Adapter
Byomic Universele Smartphone Adapter
27,95

Byomic Universele Smartphone Adapter

27,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Byomic Universele Smartphone Adapter

De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor je smartphone. Met deze accessoire kun je met jouw smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. Door jouw smartphone in de adapter te plaatsen en de adapter op het oculair aan te sluiten, kun je jouw smartphone aansluiten op je spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. In een enkele seconden wordt de lens uitgelijnd met het beeld van jouw optiek en ben je klaar om foto’s of films te maken van je favoriete vogel, vlinder, dier of landschap.

Specificaties van Byomic Universele Smartphone Adapter

De Byomic Universele Smartphone Adapter is geschikt voor alle smartphones met een minimale breedte van 54mm en een maximale breedte van 96 mm. De minimale afstand tussen het cameragat en de onderzijde van de adapterklem is 71mm en de maximale afstand is 102mm. Hierdoor kunnen zo goed als alle smartphones met deze adapter gebruikt worden. Door aan de binnenste ring van de adapter te draaien wordt de minimale en maximale maat van het oculair bepaald. Hierdoor past de adapter opspotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop met een oculair maat van minimaal 25,2 mm en maximaal 47,7 mm.

Digiscoping met de oculairs van Kowa is ook mogelijk met de universele smartphone adapter. In dit geval draai je de twist up oogring van het oculair af, hierop kun je dan de smartphone adapter monteren. Zie hiervoor de laatste afbeelding van de universele smartphone ter verduidelijking.

Specificaties
Merk Byomic
Type camera Smartphone
Diameter Oculair 25.2 - 47.7 mm
Geschikt voor merk Universeel
Type Smartphone Universeel
Breedte 54 - 96 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Byomic Universele Smartphone Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice