Bynolyt Searanger III 7X50 met kompas
Bynolyt Searanger III 7X50 met kompas
375,00

Bynolyt Searanger III 7X50 met kompas

375,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 125,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,34 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bynolyt Searanger III 7X50 met kompas

Searanger III 7x50 BIF met kompas

De fraaie compagnon van de Searanger II is niet alleen maar fraai, maar ook een eersteklas werkpaard voor de plezier- en beroepsvaart. Uiteraard is de kijker waterdicht en gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De grote uittreedpupil in combinatie met de ruim gedimensioneerde oculairen garanderen ook bij flinke golfslag en de daarmee gepaard gaande beweging, dat het grote beeldveld rustig te overzien blijft. De kijker is voorzien van het zogenaamde "individual focussing" systeem. Dat wil zeggen, dat je met de instelringen elk oculair apart scherpstelt, waarmee je heel precies van 9 meter tot oneindig scherp kunt stellen. Dat scherpstel systeem garandeert tevens een optimale afdichting van de kijkers.

Geïntegreerd kompas

In het heldere grote beeldveld (7.1 graden dat wil zeggen 126 m/1000 m) zie je links onderin een schaalverdeling waarop de kompaspeiling in graden is geprojecteerd. Daarvoor zorgt het degelijke, geïntegreerde en gestabiliseerde Suunto kompas. Zelfs 's nachts is zichtnavigatie met dat kompas mogelijk, want de kijker heeft een ingebouwd zacht rood lichtje, dat je zelf kunt in- of uitschakelen om de schaalverdeling af te lezen. Omdat je ogen bij nacht weinig gevoelig zijn voor zwak rood licht bederft het lichtje het nachtzicht niet. Met de kijker kunt u ook hoogte- en afstandmetingen uitvoeren.

Grote lichtsterkte

De kijker optiek is voorzien van meerlaagscoatings en van BAK 4 prisma's. Dat garandeert grote lichtsterkte en een fraaie contrastweergave. Ook aan de ergonomie van het kijkerhuis is veel aandacht besteed, zodat je ook onder zware omstandigheden in de kou met handschoenen aan alle functies van de kijker makkelijk kunt benutten. Dat alles maakt de Searanger III een bijzonder gebruiksvriendelijke kijker, waar ook kinderen goed mee uit de voeten kunnen. De objectiefkappen zitten vast aan het kijkerhuis bevestigd, zodat je daar nooit om hoeft te bekommeren. De donkerblauwe rubberbekleding voelt niet alleen prettig aan, het zorgt ook voor extra schokbestendigheid van de kijker. Deze robuuste watersporter wordt inclusief tas en drijfriem geleverd. Een echte Ranger.

Specificaties
Merk Bynolyt
Soort Binoculair
Lengte 190 mm
Hoogte 190 mm
Gewicht 1150 gram
Prismatype Porro
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Ingebouwd kompas, Waterbestendig
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 7.14
Schemergetal 18.7
Eyerelief (mm) 23
Kortste Scherpstelafstand (meter) 10
Gezichtsveld op 1000 meter 126
Verrekijker gebruik Watersport, Bos en schemering
Garantie 2 jaar, 10 jaar na registratie
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ideaal voor op de boot! Scherpstellen gaat prima, het kijkt ook goed in de nacht en de kompas die erin verwerkt zit, is handig, maar voor mij meestal niet nodig”
Beoordeling door Elvin (geplaatst op 08-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ideaal voor op de boot! Scherpstellen gaat prima, het kijkt ook goed in de nacht en de kompas die erin verwerkt zit, is handig, maar voor mij meestal niet nodig.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bynolyt Searanger III 7X50 met kompas of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice