Bushnell Legend 12x50 roof. black. FMC
Bushnell Legend 12x50 roof. black. FMC
222,99

Bushnell Legend 12x50 roof. black. FMC

222,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 74,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell Legend 12x50 roof. black. FMC

De Bushnell Legend heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen. De vernieuwde ergonomie geeft je een nog betere grip en een lager gewicht dan zijn voorganger. Het volledig glazen, volledig gecoate optische systeem zorgt voor een uitstekende resolutie, contrast en lichttransmissie. Deze verrekijker met IPX7 Rainguard lens bescherming is getest op waterdichtheid door hem gedurende een half uur 1 meter onder water te houden. Dit betekent dat deze verrekijker geschikt is om te gebruiken op het ruigste terrein.

Kenmerken van de Bushnell Legend Roof

  • Waterdichte constructie met Bushnell Rainguard lens coating IPX7 Deze waterdichte constructie wordt getest door de kijker 30 minuten onder te dompelen op 1 meter diepte, zonder enige druk. De combinatie van de IPX7-classificatie en Bushnell Rainguard coating, betekent dat deze verrekijker klaar is om de ruwste elementen te weerstaan.
  • Fully Multi Coated, met een volledig glazen lenzen opbouw Een volledig glazen en volledig meervoudig gecoate lenzensysteem verhoogd het contrast, de resolutie en de lichttransmissie, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.
  • Stevige rubberbekleding voor een goede grip en betere bescherming tegen stoten en vallen. De Bushnell Legens kijker heeft een goede ergonomische en zacht aanvoelend rubberen grip. De praktische structuur op de grip, langs de zijkanten en de brug van de verrekijker verkleint de kans op het laten vallen van de kijker en geeft een zelfverzekerd gevoel in de hand. Het gebruik is hierdoor zelfs met één hand mogelijk!
  • Lichtgewicht constructie voor hoog draagcomfort
  • Makkelijk te bedienen scherpstelwiel voor een perfecte definitie
Specificaties
Merk Bushnell
Soort Binoculair
Gewicht 805 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 12
Vergroting max (x) 12
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 4.17
Schemergetal 24.49
Eyerelief (mm) 14.8
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6.1
Gezichtsveld op 1000 meter 88.3
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Licht en compact
Garantie 30 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell Legend 12x50 roof. black. FMC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice