Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1
Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1
2.128,00

Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1

2.128,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1

Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1

Met de Siros L is broncolor erin geslaagd om een zeer krachtige compacte, mobiele en veelzijdige monolight te produceren. De Siros 400 L is, net als zijn grotere broer de 800 L, een waar genie in het aanbieden van optimaal licht aan de veeleisende fotografen. Perfect voor gebruik buiten op locatie door de geintegreerde accu. De Siros L geeft de filosofie van broncolor in zijn zuiverste en meest compacte vorm weer. Onovertroffen flitsduur en snelle laadtijden samengevoegd in een pakket van betrouwbare technologie met een intuïtief besturingssysteem.

Optimaal licht, compact en mobiel

De Siros L is broncolor's accu gevoede compacte monolight die ambitieuze professionele fotografen de mogelijkheid biedt om in een mobiele vorm te genieten van de perfecte belichtingsmogelijkheden. Of het nu op locatie of in de studio is, fotografen hebben daarbij altijd de beschikking over zeer snelle recycletijden en ultra korte flitstijden.

De Siros L beschikt over een hoogwaardige lithium-ion accu en hiermee kan de Siros L met één acculading tot wel 440 flitsen op vol vermogen verzorgen. Indien er met minder vermogen gefotografeerd wordt, kan men uiteraard nog langer door werken. De accu kan worden gebruikt binnen een breed temperatuurbereik van -10° tot 60° C. Zodra de stroom is opgebruikt, kan de Siros L accu volledig worden opgeladen in slechts 75 minuten.

ECTC technologie

De Siros L maakt gebruik van broncolor's unieke ECTC technologie, voor een gegarandeerde constante kleurtemperatuur over het gehele regelbereik, die ook al jaren wordt gebruikt in de bekende Scoro en Move generatoren. Cut-off technologie regelt de flits-curve en garandeert voor de Siros L een flitsduur van maximaal 1/19.000 s (t0.5). De Siros L is snel want binnen 0,03 seconden is hij weer gereed om te flitsen. Het enorme regelbereik, tot 9 f-stops, resulteert in vermogen zo laag als 2 joules en geeft de fotograaf een onbeperkte keuze aan diafragma's.

BronControl app

Alle Siros L functies zijn eenvoudig en op afstand te bedienen via de "bronControl" app, die zijn eigen WiFi-netwerk creëert. Alle basisfuncties van de broncolor Siros L kunnen worden bediend met behulp van deze handige app. Zodra de Siros L wordt verbonden met het WiFi-netwerk, wordt elk apparaat duidelijk geïdentificeerd door verschillende gekleurde LED's en kunnen ze bediend worden met behulp van een smartphone of tablet. De fotograaf kan met behulp van deze app alle benodigde instellingen op de camera maken. Handig en eenvoudig. Dat bespaart tijd en laat de fotograaf zich beter concentreren op zijn of haar werk. Dit zorgt ervoor dat de Siros L altijd snel en eenvoudig te gebruiken is, zowel in de studio als op locatie. De "bronControl" app. is beschikbaar voor zowel Apple als Android platform en gratis te downloaden via de desbetreffende app. stores.

LED licht

Dankzij zijn compacte formaat en de voeding via de accu, is de Siros L absoluut perfect te gebruiken buitenshuis. Uiteraard kan de Siros L ook worden ingezet in de studio waarbij deze eenvoudig in bestaande andere broncolor studio-apparatuur kan worden geïntegreerd. De 25-watt LED-modules bieden een helder instellicht met een kleurtemperatuur van 3.000K. Dit komt overigens overeen met de kleurtemperatuur van het halogeen instellicht van de Siros units die uitgevoerd zijn met een netvoeding

De Siros familie

Broncolor biedt 's werelds meest uitgebreide assortiment aan lichtvormers. Siros is volledig geïntegreerd in dit systeem voor onbeperkte creatieve mogelijkheden. Veel lichtvormers, zoals softboxen, reflectoren en zeker de Para's, zijn parabolisch en kunnen alleen dan een optimale lichtopbrengst en kwaliteit genereren als de lichtbron zo dicht mogelijk bij het centrale punt in de reflector wordt geplaatst. Dit is de reden waarom broncolor voor de Siros L bewust gekozen heeft voor een externe flitsbuis om op die manier het perfecte licht te kunnen overbrengen. De Siros L kan worden gebruikt in combinatie met het gehele assortiment broncolor lichtvormers!

Inhoud:

De Siros 400 L WiFi RFS 2.1 wordt standaard geleverd met:

  1. 1x flitsbuis
  2. 1x beschermglas
  3. 1x Flash Bag 1.1
  4. 1x Lithium-ion batterij
  5. 1x batterijlader
Specificaties
Merk Broncolor
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Vatting Broncolor
Lengte 13 cm
Breedte 32 cm
Diepte 18 cm
Gewicht 3.7 kg
Flitsvermogen (Ws) 400
Kleurtemperatuur (K) 5500
Recycletijd min (sec) 0.03
Recycletijd max (sec) 1.9
Flits-gereed signaal Ja, Overige, Uitschakelbaar
Instellicht Ja
Langste flitsduur 1/400 sec
Kortste flitsduur 1/6200 sec
Vermogensregeling (stops) 9
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Accu inbegrepen Ja
Accu verwisselbaar Ja
Flitsen per acculading 440
Type display Vast display
Afstandsbediening Bedraad, Radiografisch, Wifi
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice