Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4
Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4
22,50

Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4

22,50

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4

Laad jouw GoPro HERO4 batterijen op via het stopcontact of in de auto.

De Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4 laadt eenvoudig iedere Hero4 batterij op via het stopcontact of de sigarettenaansteker in de auto. Ideaal als je tijdens het gebruik van je GoPro action camera je andere accu('s) op wilt laden.

Hoe te gebruiken

Plaats een GoPro Hero4 batterij in de lader en steek de stekker in het stopcontact of sluit de auto-adapter aan en steek deze in de sigarettenaansteker. Het rode lampje geeft aan dat de batterij aan het laden is. Als de batterij vol is, zal het lampje groen gaan branden.


Over Brofish

Brofish is een jong merk dat accessoires van top kwaliteit maakt voor actioncams zoals GoPro en smartphone cameras. Het doel is om innovatieve producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Van accu's, opladers, allerlei verschillende harnassen en mounts, tassen en koffers tot statieven. Cameraland verkoop alle producten van Brofish om jou in staat te stellen al jouw acties en avonturen vast te leggen!

Specificaties
Merk Brofish
Geschikt voor merk GoPro
Productbeoordelingen
1 reviews
“De accu gaat vrij snel leeg, dus het is ideaal om te hebben”
Beoordeling door Pedro (geplaatst op 22-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De accu gaat vrij snel leeg, dus het is ideaal om te hebben. Lekker onderweg opladen en hierdoor kan je lekker van actie genieten.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Brofish Battery Wall & Car Charger for Hero4 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice