Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning
Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning
18,95

Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning

18,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning

De Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning is een adapterkabel die u kunt gebruiken om geluiden op te nemen met een iPhone, iPad of iPod Touch met Lightning-ingang. De kabel is Apple MFi (Made for iPhone) gecertificeerd en heeft een lengte van 60 mm. Aan de ene zijde bevindt zich een 3,5mm female jackplug (TRRS) en aan de andere kant beschikt de kabel over een male Lightning-aansluiting. Ten opzichte van andere kabels in de markt profiteert u van een duurzamere, dikkere kabel en heeft u dus een kleinere kans op kabelbreuk.

Toepassing Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning

U gebruikt de BY-K3 in combinatie met een externe microfoon en een iPhone of iPad met Lightning-ingang. Door het kleine formaat neemt u de adapter eenvoudig overal mee naartoe. U kunt dus ook in onverwachte situaties altijd interviews houden of live verslag uitbrengen. Via de 3.5 mm jackplug bevestigt u de adapter aan een externe microfoon (zie optionele accessoires). U sluit de Lightning-connector vervolgens aan op uw iPhone of iPad.

Specificaties
Merk Boya
Type kabelproduct Kabel
Aansluitingen 3.5mm Microfoon, Lightning
Lengte 6 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya Universele Adapter BY-K3 3,5mm TRRS naar Lightning of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice