Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57
Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57
81,07

Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57

81,07

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 27,02 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57

De Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57 is een cardioïde microfoon welke uiterst geschikt is voor opnames van instrumentgeluid, zoals drums of gitaren. De microfoon beschikt over een ingebouwde pop-filter en wordt standaard geleverd met een kantelbare microfoonhouder en vijf meter lange XLR-naar-6.5mm kabel.

Het grote dynamische bereik (het verschil tussen de zachtst en hardst mogelijke geluiden die de microfoon correct kan registreren) maakt de BY-BM57 uiterst geschikt voor instrumenten. Geluidsniveaus bij bijvoorbeeld drums kunnen namelijk enorm verschillen. De cardioïde richtkarakteristiek zorgt ervoor dat geluiden duidelijk hoorbaar zijn en omgevingsgeluid en ruis worden weggefilterd. Hierdoor kan de BY-BM57 geluiden registreren in professionele kwaliteit.

Wanneer je de microfoon niet in jouw hand wilt houden kun je deze bevestigen in de meegeleverde houder, die aan de onderzijde van een 3/8" female schroefdraadaansluiting is voorzien. Met behulp van het geïntegreerde kantelsysteem kun je de BY-BM57 vervolgens eenvoudig in iedere gewenste positie zetten. Middels de 3-pins XLR-kabel verbind je vervolgens jouw Boya-microfoon met het gewenste apparaat, zoals een audio-mixer of XLR-audiorecorder. Omdat de BY-BM57 dynamisch is, is er geen stroom nodig om de microfoon te gebruiken. Dit maakt batterijen logischerwijs overbodig. Om het geheel veilig en eenvoudig mee te nemen is een kunstlederen opberg-etui standaard inbegrepen.

Toepassing Boya BY-BM57

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare microfoon die kraakhelder geluiden met weinig achtergrondruis registreert, is de Boya BY-BM57 uiterst effectief. Denk bijvoorbeeld aan gebruik bij geluidsregistraties van instrumenten of live-optredens. Je kunt de microfoon in jouw hand gebruiken, of juist in de houder plaatsen en vervolgens op statief (niet inbegrepen) bevestigen. De meegeleverde XLR-naar-6.5mm kabel is vijf meter lang en maakt het dus ook mogelijk om uw microfoon op grotere afstanden van het audioapparaat te gebruiken.

Levering:

  • 1x Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57
  • 1x XLR female-naar-6.5mm male adapterkabel (5 meter)
  • 1x Kantelbare microfoon-houder
  • 1x Kunstlederen opberg-etui
  • 1x Kabelbeschermer
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking
Specificaties
Merk Boya
Type microfoon Handmicrofoon
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR 3 Pin
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice