Boya BY-WM4 PRO-K5 wireless set for USB-C
Boya BY-WM4 PRO-K5 wireless set for USB-C
139,90

Boya BY-WM4 PRO-K5 wireless set for USB-C

139,90

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 46,63 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya BY-WM4 PRO-K5 wireless set for USB-C

De WM4 Pro-K5 van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen met uw Android-smartphone. De zender en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw Android-smartphone middels de usb-c-poort. U heeft hier geen kabel voor nodig, omdat de ontvanger van de BY-WM4 Pro-K5 rechtstreeks op uw smartphone wordt aangesloten. De ontvanger werkt ook samen met de meeste andere apparaten met een usb-c-poort, zoals een tablet en laptop.

Verschillen met de WM4

De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro

Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het makkelijk opnemen van een stem met uw Android-smartphone, dan is de WM4 Pro-K5 een goede keuze. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender en ontvanger is maximaal 60 meter.

In de doos:

  • 1x WM4 Pro zender
  • 1x WM4 Pro USB-C ontvanger
  • 1x Microfoon met kabel
  • 1x Windscherm
  • 1x Dasspeldclip
  • 1x Hardcase etui
  • 1x Gebruiksaanwijzing
  • 1x Garantiecertificaat

<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/O4doBtgMibc' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div>

Specificaties
Merk Boya
Type microfoon Lavalier
Type audio accessoire Lavalier/Dasspeld
Microfoon opname Mono, Stereo
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Ja
Aansluitingen 3.5mm Microfoon, USB-C
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AA batterijen
Aantal audio ingangen 1
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya BY-WM4 PRO-K5 wireless set for USB-C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice